PARTYINFO

 

14.12. FACE @ BUKANÝR

Datum konání:
14.12.2006 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Face (techno.cz), Slater (tribal vision)
 
 
Informace o prosincové Face@Bukanýr
Historicky poslední párty Face @ Bukanýr se poslední měsíc letošního roku uskuteční kde jinde, než na Houseboatu U Bukanýra. Ten ještě stále kotví v blízkosti Palackého náměstí u botelu Admirál a ve čtvrtek 14. 12. bude ve svých útrobách hostit dva mladé pány za gramofony a CD přehrávači.
 

DJ Face, rezident této noci, si také tentokrát k sobě pozval zajímavou posilu, kterou je DJ Slater, jenž je v poslední době paradoxně ke slyšení spíše v nejrůznějších světových koutech, než na domácí půdě. Spolumajitel značky Tribal Vision už dávno neholduje pouze škatulkám progressive house či psytrance, ale jeho sety hrají všemi barvami, přičemž house tu má prioritu. Oba Michalové se za DJským pultem začnou rozehřívat tradičně od osmi večer a vy byste u toho rozhodně neměli chybět!

Do Vánoc nám zbývá ještě stále spoustu času a pokud máte dokonce všechny dárky, pak jste ve výhodě a můžete to na Bukanýru pořádně roztočit. Přijďte tak spolu s námi zapomenout na vánoční shon i ty nepříjemné plískanice. Hudba vám bude servírována jak od srdce, tak do skoku a nadělovat se s předstihem budou také novinky!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016