PARTYINFO

 

WONDERBEAT NIGHT - ZRUŠENO

Datum konání:
08.12.2006 - pátek
Místo konání:
Praha - CZ Beat
DJs:
Nika 77 (techno.cz), Bába, Joe Joy, Crash, Šmuk
Info:
http://www.czbeat.eu
djbaba@post.cz
Line-up:
21:00-22:00 Šmuk
22:00-23:40 Nika77
23:40-01:30 Bába
01:30-03:00 Crash
03:00-05:00 Joe Joy
05:00-??:?? Šmuk
 
 
Nika 77 bude hostem páteční Wonderbeat Night v CZ Beatu

V pátek 8. prosince vyrážejí Wonderbeat djs zahrát opětně do pražského klubu CZ Beat (Balbínova 26, Praha 2 Vinohrady). Pro tento večer jsme si pro vás s vedením CZ Beatu připravili speciálního hosta. Bude jím jedna z nej djane u nás, djka Nika77. I přesto, že na akci vystoupí takto velká ikona české techno scény, je vstupné do CZ Beatu, jak je již zvykem u tohoto pražského klubu, zdarma.

Neváhejte a přijďte si užít pořádnou techno jízdu do CZ Beatu. Jak je našim zvykem, tak večer nebude jen o techno music. Od Wonderbeat djs kromě techna zazní i odnože electro a techhouse music. V pátek 8. 12. v CZ Beatu čau :-)

Nika77 biografie

Nika 77 je z Prahy a djingu se věnuje od roku 1997 a patří mezi přední české djs. Představila se už ve většině nejznámějších klubů v Čechách i na Slovensku, vystupovala v Anglii, Maďarsku, Německu, Švédsku, Rusku, Polsku, Belgii, Chorvatsku, Srbsku, Bosně. Její sety jste mohli slyšet v různých rádiových a televizních programech o taneční hudbě.

V Praze je residentkou akce Connect Yourself (Radost FX, Roxy) pořádanou největším českým serverem o taneční hudbě v České republice, www.techno.cz, pod jehož hlavičkou vystupuje. V Čechách supportovala mnoha osobnostem elektronické scény jako například Steve Stoll, Luke Slater, Dave Angel, Female a další.

Slyšet od ní můžete převážně techno, ale příležitostně hrává minimal/deep house a experimentální až ambientní elektroniku. V současné době se věnuje studiové práci. Doposud vydala několik věcí na českém labelu TechEx (002 a 003), Fylo, Ambsine (Vol.1), Tekknik Experimental Rec. 02 a momentálně pracuje na vlastním labelu.


Dj Bába biografie

Začátky jeho hraní spadají do poloviny roku 2000, kdy měl možnost poprvé si vyzkoušet práci s deskami a gramofony v jednom undergroundovém stánku na koupališti v obci Bukovina. Postupem času a experimentováním s gramofony převážně doma objevoval houseovou, deep houseovou a tech-houseovou muziku.  

V roce 2001 nachází ideální prostor pro pořádání akcí ve vesničce Solec nedaleko Mnichova Hradiště. Kde pořádá ke konci roku svou první klubovou parties. Další residentní parties v ExDivadle Na statku v Solci na sebe nenechaly v následujícím roce dlouho čekat. Za tu dobu si též stihl zahrát ve většině klubech a na klubových akcích s podstatnou částí známějších českých Djs v okolí Mladé Boleslavi a Mnichova Hradiště, kde bývá dodnes stálým hostem. V této době ovlivněn vystupováním převážně na techno akcích objevuje i progresivnější hudební styly spolu s technem.

V roce 2002 působil produkčně v agentuře "Oh-la-la", kterou po skoro ročním fungování opouští. V září roku 2003 zakládá svou vlastní promotion & booking agenturu “Wonderbeat“, pod níž se stará o booking a propagaci nadějných místních djs (Joe Joy, Efotan, Crash). Akce, které připravuje se vyznačují hudební pestrostí a různorodostí. Snaží se na nich dávat také příležitost mladým novým tvářím. Také nacházet stále nové a nové originální prostory k pořádání akcí a snaží se tím nabídnout návštěvníkovi vždy nový zážitek. Byl též hostem pravidelného tanečního pořadu na rádiu Delta (dnes Kissdelta). V dnešní době ho můžete slýchávat převážně na akcích ve Středních a Severních Čechách. Spoustu akcí v těchto regionech také připravuje.

Jeho sety vždy byly, jsou a asi navždy zůstanou ovlivněny melodickými pasážemi a plochami. Neznamená to ale, že by uznával pouze jediný hudební styl. V jeho setech najdete muziku od energického tech-houseu, melodického a tribal techna s pravidelnými beaty až po electro a výjimečně i trance. Rád hraje jakoukoliv melodickou a energickou muziku. Zřídka ho můžete ještě slýchávat v houseových a tech-houseových setech, které jsou již spíše výjimkou a jakýmsi bonusem na malých akcích.


CZ Beat

Klub se rozprostírá ve 2 patrech, přičemž v prvním patře naleznete restauraci pro 60 lidí ve stylu 80 let. Pokud však sejdete po schodech o patro níže budete překvapeni členitostí tanečního klubu, který pojme až 400 lidí.

 

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016