PARTYINFO

 

WARM UP CYBERTRONIC

Datum konání:
01.12.2006 - pátek
Místo konání:
Plzeň - Underground Mix
DJs:
Jerry, Martin Hloch, Molczik, Home, Fake May
Popis:
start 20:00, vstup 100 czk
 
 
Informace o prvním Warm upu k party Cybertronic
První Warm up k party Cybertronic proběhne 1. prosince v plzeňském klubu Underground Mix.
 

Jak už to před každou pořádně nadupanou tancovačkou bývá, budoucí návštěvníci můžou rozhýbat končetiny v několika rozjetých zahřívacích kolech. Ani v případě největší prosincové události Cybertronic v brněnském Boby Centru to nebude výjimkou. Začneme pěkně zostra v západních Čechách. Pozvání do Plzně, do populárního klubu Underground Mix přijal reprezentant moravské scény DJ Jerry, místní zastoupí DJ Molczik doplněn o Martina Hlocha, Fake Maye a Homea.


Rozhovor s Molczikem

Molcziku, na akci si zahraješ také s jedním z představitelů moravské taneční scény, DJem Jerrym. Jaký máš k Brňákům vlastně vztah?

V pohodě. V Brně hraju docela často a můžu říct, že si s Brnem jako takovým docela rozumím. A baví mě to tam. Lidi jsou tam otevřený novým stylům, rádi si poslechnou nová jména….mě Brno ba. A Jerry? :) Jerry je totální pohodář. Toho člověka si ani nedovedu představit nasranýho.

V čem bys řekl, že je hlavní rozdíl mezi techno párty v Brně a v Plzni?  Liší se například nějakým způsobem publikum?

No, nějaké markantní rozdíly nevidím. Všude na tebe lidi ráno koulejí očima. Ale jak jsem již řek, Brno je podle mě víc otevřený novým stylům a novým jménům. Je to hodně dáno i tím, že Brno je oproti Plzni prostě o dost větší.

Tento warm-up se týká velké předvánoční taneční taškařice Cybertronic v Brněnském Bobycentru. Lineup vypadá sám o sobě velice zajímavě. Máš osobně nějakého favorita, na kterého se nejvíce těšíš?

Tak já zatím návštěvu Boby centra 22.12. neplánuji.. ale kdyby ano, tak bych si určitě nenechal ujít Maura Picotta, Angelo Mika a The Kaos Boys.

Co je nového v tvé vlastní stáji? Dlouho jsme spolu nemluvili a tak mě zajímají nějaké novinky. Klidně přihoď i pár pikantností, čtenáři se zlobit určitě nebudou…

U mě se změnilo v posledních měsících úplně vše. Jednoho dne jsem přišel domů, vyházel všechny desky z mýho kufru a řekl jsem si, že ho naplním úplně něčím novým. Trancu prostě už bylo dost! Takže teď hraju něco, čemu já říkám "progressiv-eelektro-minimal" :). Ale zapomeňte na nějaký klikání ke kafi. Tohle je totální nářez, kterej vám sfoukne čepici z hlavy! Pak ani nebudete chtít věřit tomu, že to hraju na 126 BPM!
A nějaká pikantnost? Nevím jestli to je pikantnost, ale docela jsem byl rozhozenej minulý pátek, kdy mi odpoledne volal Dalin (já doma v teplákách, s luxem v ruce, víš jak), že mam sednout do auta a přijet hned do Boby, že budu zaskakovat na druhý stagi Apokalypsy, a to v čase od 00:00 do 01:30. To se mi nestává každý den. :))))

Akce Cybertronic proběhne dva dny před Vánocemi. Jak tenhle svátek nejraději slavíš?

Nejraději ho slavím doma s rodinou, tak jako většina lidí. Bohužel letos je druhý rok, kdy mi to nevyjde, protože pořádáme 25.12. další Night Fever party v Plzni, což znamená hodně pracovní Vánoce.


DJ Molczik - bio

Plzeňský DJ Molczik začínal v malých pražských klubech, kde se brzy osvojil techniku mixování a interakci s lidmi. Během několika měsíců získal rezidenturu v plzeňském DVD clubu, kde hrál na pravidelných afterparties. Následovaly již plnohodnotné klubové noci, kam byla pozvána téměř kompletní česká djská špička, více angažmá na větších parties především v regionu a první hostování na Slovensku. V roce 2003 se stal členem prestižního plzeňského bookingu Futurebeat.cz. Dnes je zastupován na Plzeňsku velmi úspěšnou Techanalitic Pruduction.

Molczik se v roce 2006 prezentuje několika odlišnými styly mezi něž patří trance, progressive a samozřejmě techno, poměrně činný je i ve stylu clicks n cuts. Jeho sety mají spád, vývoj a kombinace zajímavých a jak Molczik tvrdí "zábavných" tracků z nich dělá hudebně tu zajímavější část party.


DJ Jerry - bio

Radek Gehringer alias DJ Jerry působí na taneční scéně od roku 1991, kdy se věnoval hudebním stylům old skull rave a house, ze  kterých se dále vyprodukovalo techno, které se později pro Jerryho stává jedním z jeho oblíbených žánrů!

Začátky působení
Od roku 1993 se Jerry stává  rezidentem největšího kulturního centra v Evropě-Bobycentra.
Dostává nabídku dělat  produkci nejznámějším  klubovým nocím v Bobycentru!
V roce 1995 se kromě djingu a produkce tanečních nocí Bobycentra začíná jako jeden z prvních aktérů věnovat  pořádání parties v house stylu v luxusních prostorách Bobycentra, kde už  v te době  představil českým party people taková jména jako:  Paul Van Dyk, Marusha, Christopher Just, Nick Varen …

Techno se dostává na scénu!
Jerry začíná pořádat největší brněnskou akci pojmenovanou  Apokalypsa, u nás nejznámější akci s 23. pokračováním, na které působí jako rezident a těší se stále vetšího ohlasu u party people.
Jako DJ každý víkend projezdí stovky kilometrů po České a Slovenské republice, hrál snad ve všech velkých, ale i malých klubech, a na všech významných techno parties i klubových house nocích.

Přichází nabídky

Na přelomu roku 2004 dostal nabídku být zastupován agenturou Bassline a časopisem
o elektronické hudbě BE (také pořadatelé Summer Of Love ).
DJ Jerry je pověstný svým spontánním vystupováním, precizním mixem a výběrem „nájezdových“ desek pro vytvoření někdy až mrazivé i veselé atmosféry!

Začíná produkce
Mezi první producentské počiny patřila deska Deeper Lover (including sample by Aretha Franklin) s remixy od bratra DJ Orbitha, Tokyho alias Rumenige a Rodenta s Laurou Level, která vyšla na nově založeném labelu BE Records.
V roce 2004/2005 spoluprodukoval s punkerem Robotechem desku Eclectic, a to opět na labelu BE. Na desce mají remix slovenský Miss Rodez, Sepromatiq aka Motching Boys a Michaela Salačová.

Rok 2005 byl v mnoha věcech pro DJ Jerryho přelomový. Nejen, že sklouzl ve svých setech k odlišnému výběru desek, přidání na dynamice a tvrdosti, ale začal uvažovat i o videoklipu ke spoluproducentské desce Eclectic.
Stvoření videoklipu

Po pár měsících příprav a předtočení několika pasáží na stále více populární Apokalypse, začal v září točit svůj první videoklip. Natáčení se zhostili odborníci na slovo vzaté. Kameru a střih si mezi sebe rozdělili špičkoví lidé z Barandova. Hlavní děj se samozřejmě točí kolem desky Eclectic a hlavní roli v klipu vytvořil sám DJ Jerry. V témže roce došlo k vydání videoklipu a to hned ve dvou verzích, z toho kratší stopáž je určená pro televize.

Je zván na všechny akce

V roce 2005 vystupuje též na velkých parties a festivalech. Na klubové scéně zaznamenává úspěch nejen na své rezidentní noci v brněnském Perpetuu, ale i v pražském klubu Duplex a v dalších klubech po celé ČR a SK! Během roku pouští do světa několik hudebních dem, které jsou na pomezí tvrdého schranzu a techna, ale i jemnější klubové hudby.

Začátek roku 2006 se nese v duchu představení DJ Jerryho celé veřejnosti. Nejen, že jeho klip rotuje v českých televizích, ale je možné ho shlédnout i na Slovensku. Aby toho nebylo málo, vstupuje pod ochraná křídla energického stimulantu SHLEHA a stává se jeho oficiální tváří. Tento rok se nese ve znamení tvrdého nekompromisního techna a právě na základě tvrdosti setů se DJ Jerry stává novým členem bookingové agentury KneDeep!! V roce 2006 se též připravuje vydání třetího producentského počinu.

Hrál po boku djs
Jeho zkušenosti ještě více podtrhují vystoupení vedle známých DJ jmen celého světa, viz djs:
Rush, Dave Clarke, Chris Liebing, Umek, Marco Carola, Johannes Heil, Michal Burkat, Slobodan, Jamse Ruskin, Pet Duo, Sven Wittekind, Ben Sims a další.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016