PARTYINFO

 

REWIS B DAY

Datum konání:
16.12.2006 - sobota
Místo konání:
Kostelec nad Labem - Mystery
DJs:
Pete Walk, Nifty, Rewis, Billy Bright, Daun, Snoofy
Info:
http://www.djrewis.com
info@djrewis.com
 
 
Pete Walk na narozeninách DJe Rewise v Kostelci nad Labem

Také máte v oblibě malé příjemné klubovky mimo hektická velkoměsta? Ano? Právě tímto bychom vás chtěli pozvat do malého klubu kousek za Prahou v Kostelci nad Labem - Mystery. Je to prostor cca pro 80 lidí v příjemném domácím prostředí, bohatým barem za příznivé ceny a hlavně skvělou muzikou, kterou pravidelně každý pátek a sobotu servírují kvalitní DJs naší taneční scény.

A ani v případě oslavy Rewisových narozenin tomu v žádném případně nebude jinak! Headlinerem kromě jeho samotného bude stálice pražských klubů - Pete Walk, doplněný tím nejlepším, co lokalita Kostelce nad Labem v současnosti nabízí. Popřát jich za gramofony dorazí hned několik. V první řadě to bude rezident klubu Mystery, DJ Daun, kterého všichni pravidelní návštěvníci dobře znají a mají tak garanci příjemně stráveného setu na tanečním parketu i mimo něj. Tam se však příliš dlouho nezdrží.

V plejádě hrajících se objeví také DJ a promotér párty Follow the Signals, Snoofy a majitel webů a DJského bookkingu Czech-dance.com, Nifty. Niftovo stylové zaměření je širší - trance, progressive house či techno. Sety, si většinou připravuje na míru pro jednotlivé akce a jako DJ nehraje z gramofonů, ale zaměřuje se čistě na počítačovou tvorbu. Hlavním cílem je vytvářet vlastní originální sety s použitím software jako Traktor Studio, Ableton 5 či Reason 3. Živě potom obvykle vystupuje se svým laptopem, ke kterému má připojen midi keyboard a DJ consoli. Všechny doplní naděje Billy Bright.

Přijďte si zatančit a popřát našemu oslavenci s tou nejvykutálenější partičkou ve městě! Čeká na vás spousta překvapení, krásné tanečnice, dobře zásobený bar a hlavně, hlavně dobrá nálada a skvělý mejdan! Uvidíme se:)

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016