PARTYINFO

 

DRUM UP 4

Datum konání:
08.12.2006 - pátek
Místo konání:
Olomouc - Envelopa Dance Hall
DJs:
dnb stage - DisasZt (at), Reverb, Mercur, Shede, Jamauba, Blackbird, MC Trchi
psytrance stage - eF + Uz-Back sound system
Info:
http://www.ytp.cz
tomas.vlcek@ytp.cz
 
 
Drum Up: d'n'b a psytrance v olomoucké Envelopě

Druhý pátek v prosinci (8. 12.) se máte opět na co těšit. V Olomouci proběhne další díl party Drum Up, na které tentokrát zazní nejen drum and bass, ale na druhé stage vás do tranzu dostanou i rytmy psytrance. Co je dobrá hudba vám předvedou hned 2 hlavní hosté, oba djové i producenti, a to rakouský Disaszt a zástupce dvoiky.troiky Reverb.

Disaszt se zabývá djingem již od roku 1995 a za tu dobu toho stihl opravdu hodně. Kromě hraní ve vídeňských klubech jako Flex a Arena (vedle těch nejzvučnějších jmen drum and bassu) a na největším dnb festivalu Urban Art Forms, má na kontě také desky vydané na labelech Trickdisc a Break:Form. V neposlední řadě také založil vlastní klub The ZOO, který se příznačně nachází nedaleko vídeňské zoo.

Reverba, ostravského dje a producenta, určitě všichni dobře znáte pro jeho osobitý styl, a tak se můžeme jen těšit co nového nám zahraje.

Za YTP.cz se vám představí rezident téhle party, dj Shede, a celou noc pak svými speaky obohatí MC Trchi. Jako další se vám svým umem pochlubí brněnský dj a pořadatel akcí Bassinfection - Mercur, ostravský zástupce WKC - Blackbird a jako poslední přijede z uničovského seskupení Rebellions dj Jamauba.

Druhá stage bude celou noc "šlapat" ve stylu psytrance, který vám do uší bude pouštět dj eF a zástupci Uz-back soundsystému (Loudspeaker, Keila, Skunkvzemi a Alienic).

Kromě kvalitní muziky je pro vás opět přichystána i speciální UV juggling lightshow, provedená skupinou Narvah. Kvalitní zvuk a videoprojekce jsou samozřejmostí.

Vstup na tuto nadupanou party je sedm pětek a start je v devět hodin večer.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016