PARTYINFO

 

TECHHOUSE.CZ NITE

Datum konání:
15.12.2006 - pátek
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
thcz djs - Blond, Brady, Next, Raidem, Joel Einhorn (myspace.com/joeleinhorn)
 
 
Joel Einhorn už tento pátek na techhouse.cz night na Bukanýru

Další z řady úspěšných večírků serveru techhouse.cz se hlásí o slovo! Tentokrát přijal pozvání bývalý resident party ZEN v Roxy, DJ Joel Einhorn. O nežádoucí stylovou nerovnoměrnost se ale bát nemusíte. Tento domestikovaný američan si speciálně pro tuto příležitost připravil minimal / tech house set !

Joel Einhorn:
se narodil v roce 1975 v Chicagu. Co se týče hudebního zázemí bylo mu Chicago ideálním místem pro dospívání. Jazz, Blues a samozřejmě House music byly osou hudebního života tohoto bouřlivého města. V deseti letech se začal učit hrát na klavír, ve dvanácti na saxofon a v sedmnácti se naučil hrát na kytaru. V roce 1996 začal pouštět desky. Po dvou letech strávených na vídeňské Obchodní univerzitě se Joel pustil do studia všech progresivních hudebních stylů pod vlivem silných beatů Krudera a Dorfmeistera. V současné době je schopen zahrát téměř cokoli od downtempa přes break-beat až po progressive house. Během svého života ve Vídni zajížděl často do Prahy a postupně se zamiloval do mnoha podob tohoto dynamického města.
V České republice byl znám jakožto rezidentní DJ klubu Roxy Praha, ve kterém podílel na vytvoření pravidelných měsíčních parties Zen (druhá nejúspěšnější klubová noc v republice podle CDMA a i podle ankety na serveru techno.cz).

Mezi jeho hosty patří: Sasha, Jimmy Van M, James Zabiela, Cass & Slide, Sean Cusick, Ian Ossia, Pete Gooding, Hybrid, Reactor Sound System (Rusko), Escape from Samsara DJ's and Electromajk (spolurezident na noci Zen).

Dále pak vystupoval na parties: V londýnském klubu Fridge na párty Escape from Samsara, v Portugalsku, Rakousku a v Rusku společně s Reactor Sound Systemem. Procestoval většinu evropských zemí a Rusko a všude šířil svůj progresivní sound. Jako svůj osobní top pak bere společné hraní na party Zen 14. 7. 2001, kdy jako jeho host přijel DJ Sasha (podle časopisu Muzic - nejlepší světový DJ).

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016