PARTYINFO

 

BOATMAN'S BEATING

Datum konání:
29.12.2006 - pátek
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Kyanid (dvojkatrojka), Mystif (neurokyme), Akira (shadowbox.cz), Phakey (eastek), Spoggue (blowtet akustic), Ozone (uhv)
 
 
Techstepový večírek v pátek na Bukanýru
Tento rok k nám připlulo spousty zajímavých zvučných jak dj-ských, tak producenských jmen. Proto jsme se pod náporem stále a stále lepších malých či velkých večerů, rozhodli uspořdat dnb session šesti čských crew pod nazvem Boatman´s Beating. Jak už sám název vypovídá, nebude ušetřen ani jeden pasažér. Techstepově laděný večer s notnou dávkou razance proběne v již známém prostoru křižníku Bukanýr a to v pátek 29.12.06.

Za dvouhlavňovými kanóny se Vám představí hned šest tváři růných crew. Před začátkem rušného Silvestra a jistě neméně stejného Nového roku, přjede dělostřelec z ostravského seskupení Dvoikatroika s notnou dávkou munice - Kyanid (dvoikatroika.cz). Jeho kanonádu podpoří kladenský producent a dj Mystif (neurokyme.cz). Nadupaný set okořeněý vlastní tvorbou nenechá napokoji žádného pasažéra. Další neúnavný a usměvavý pobočník jistě nezmění průběh  již tak rozhoupaného housboatu. Se svými zbraněmi a municí Vás bude zasahovat energetickým setem Akira (shadowbox.cz). Neméně progresivním ostřelovačem, který pozbíral řadu zkušeností jak hraním, tak i pořádáním velmi úspěšných a oblíbených techstepových akcí zahraje Phakey (Eastek.org), jeden z pilýřů a tahounů východočské d´n´b crew. Dalším dlouhohrajícím a letitým, stále oblíbenějším zástupcem severo-moravské olomócké scény podpoří tento výprask Spoggue (blowtet akustic.cz). Poslední do výbavy zlomeného večírku zahraje severo-pražský Ozone, hrající za olomoucké crew UHV, který Vás všechny ve spolupráci s Bukanýr.cz zve na pořádný večer plný techstepu a dark soundu, proložené osobitostí jednotlivých aktérů.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016