PARTYINFO

 

SOLID STEEL SESSION V

Datum konání:
08.12.2006 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Treva Whateva (ninja tune, uk), Öggg (lowbass area), Ghonzales (roxy), Tuco (beatcase)
 
 
Treva Whateva z Ninja Tune na další Solid Steel
Treva Whateva, člen Ninja Tune se představí v pražské Radosti Fx příští pátek 8. prosince na akci Solid Steel.
 

Treva Whateva - profil
Pan Treva Whateva patří mezi novější tváře kolosu Ninja Tune, ale tato stáj rozhodně není jeho startovací pozicí v kolotoči hudebního světa. Už v roce 93 přijal práci v legendárním obchodě Boom! Tunes, patřící Jeep Beat Collective. V roce 97 se přesouvá do Fat City records. Touto dobou již hraje coby DJ po evropských klubech a dočkává se svého vinylového debutu, obsahující klasiku Tum and Waist. Následuje několik dalších releasů, včetně podepsání u Skint. Zde boduje s Overdrawn & Overdue a EP Long Time Female Friend.

Nedlouho nato dochází k osudnému spojení s labelem Ninja Tune, kde v roce 94 vychází Dance Class EP. Oboustranná spolupráce vyústí následující rok ve vydání Trevova debutového alba Music’s Made of Memories, brilantní směsice abstraktních beatů a uvolněných melodií, které bezpečně vyženou temnotu z vašich myslí.

Kromě produkce a hraní v klubech se Trev aktivně věnuje radiovým pořadům a hudební žurnalistice, přispěl rovněž mnoha povedenými remixy.

Tohoto mistrného hudebníka doprovodí opět residenti Tuco & Ghonzales, kteří si opět přivzali hosta z naší scény, kterým se pro tento večer stává uznávaný composer a DJ Oggg zastupující Lowbass Area. Myslím, že tímto výčtem jsme opět "zadělali" na jeden z mnoho chutných music cakes, které na vás v rámci této noci ještě čekají… dobrou chuť a na viděnou…

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016