PARTYINFO

 

PLASTIQUE

Datum konání:
15.12.2006 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Orbith, Vectif, Tvyks
Live:
Sci-Fi-Psi
 
 
Sci*Fi*Psi a Orbith hosty páteční Plastique
Poslední letošní Plastique bude "pouze" v české režii. Kromě rezidentní dvojky se na pódiu vystřídají ještě moravský elektro-průkopník DJ Orbith a formace Sci*Fi*Psi.
 

Milí plastique fans. Rok se nám nachýlil a nastává tak čas na poslední Plastique tohoto roku a na malé bilancování nad tím, co se během něj vše událo.

Do roku 2006 jsme vstoupili skvělou akcí s Brunem Ferrari a Joostem van Bellenem. Král českého dark disca ve spojení s hudebním chameleonem Bellenem naplnili klub do posledního místa a jednalo se prozatím o nejrozjetější Plastique, kterou jsme pro vás připravili. Posléze dojíždí Adam Sky, Plexis, Howdi, v květnu pak skvělá kapela Terry Poison, která se díky velkému úspěchu v Radosti FX objeví znovu na silvestrovské party 31. 12.2006. Vidět a slyšet jste mohli i Coburn, Petera Hooka z New Order, Team Plastique z Austrálie a na podzim jste mohli zažít konfrontaci Plastique s dalšími podobnými večery z Belgie, Francie a Itálie.

Nastává čas Vánoc a my tentokrát, trochu nostalgicky vzpomeneme na stejný čas minulého roku, kdy byl Plastique ještě v plenkách. Tenkrát k nám z jiné galaxie dorazila kapela Sci-Fi-Psi a mejdan to byl skvělý. V rámci tradice a i díky tomu, že kapela od té doby prakticky nevystoupila zažije svoji další reinkarnaci na našem večeru. Společně s ní vystoupí i průkopník electra v českých zemích DJ Orbith, který si vystoupení na Plastique zcela jistě zaslouží.

Ke konečnému výčtu vánočních dárků zbývá doplnit jména residentů a mozků akce Vectifa a Tvykse a konečně také salonu Petra Měchurová, který se postará o show a populární Plastique Lab. Zde je nutné poděkovat společnosti LÓreal Proffessionel, díky které jsme vám mohli představit ty nejlepší pražské kadeřnické salony spojené s touto značkou.

Do Nového roku pak přejeme vám i Plastique jen to nejlepší. Setkáme se opět 19. 1. 2007 a stejně jako vloni vám na lednové party představíme naprosto exklusivní hosty. Bude se jednat o švédskou kapelu Lo-Fi-Fnk ! Co více dodat :)

Enjoy Plastique!


SCI*FI*PSI - elektrokupa
Sci.fi.pes: dle Ottova naučného slovníku
Sci.fi.pes – elektrohumanoid, vyskytující se ve vzdálených galaxiích. Živí se převážně hudbou, za jejímž účelem je schopen vytvářet i skupiny. Může se vyskytovat v jakékoliv formě, v celém nekonečném vesmíru. Svojí "chameleóní" přizpůsobivostí je přímo pověstný.V minulosti byla již jeho přítomnost prokázána i na planetě Zemi.

Historie posledního prokázaného výskytu sci.fi.psů na naší planetě je dlouhá pět let. Tato sci.fi.psí elektroformace si za své útočiště vybrala, před pěti lety, nahrávací studio Deep City v Praze. Zde se i následně zavázala, první intergalaktickou smlouvou s labelem Phantom records, k delšímu pobytu na Zemi. První přistání elektromodulu s dvoučlenou posádkou Rondo/Borek a její následná tvorba, tak položila základní elektročlánek k vzniku celé hudební formace. Tehdejší první hity Sexy Day a Bass Diagnosis vyvolaly další přistání sci.fi.psů na naší planetě. První z nich, Ghanjee, který na Zemi přistál v jednomístném modulu dva roky poté, doplnil tuto již etablovanou dvojici. Tato trojice se tak stala základním kamenem budoucí skupiny Sci.Fi.Psi.

Jejich nezapomenutelný song Ear Candy, doplnili meteoritskou basou a prstencem zvonivé flétny další sci.fi.psi Louis de Liberte a Filip Malásek. Přistání se zdařilo na jedničku.

K zatím poslednímu přistání na Zemi došlo před dvěma lety. Elektro systém byl definitivně propojen a pomocí L.L. Becha a Blanche konečně aktivován. Jetlag byl po pěti letech konečně překonán a jako vzpomínku na vzdálené domovské galaxie vyslala tato skupina svojí první pozemskou sondu, cd JatLag.
Tato formace, ovládající v současné době Zemi, tak vyslala jasný záblesk budoucnosti, ve které určitě můžeme očekávat další zajímavé, silné výboje.

SCI*FI*PSI - rodokmen

Borek – Zrozen v souhvězdí svaté Elektrinity, zvané též souhvězdím svaté Trojice. Je jednou z vůdčích osobností sci*fi*psí formace, jíž je spoluzakladatelem. Od útlého dětství se věnuje zpracování elektrického pole, za což byl nominován Intergalaktickou fenou na výroční cenu ZYR. V elektrokupě se pyšní hodností elektrokapitán.

Rondo – Zrození tohoto člena elektrokupy, předcházel tzv.Rondelůw efekt. Reakce, kterou vyvolává obrovská síla kruhového výboje, která se nahromadí v souhvězdí svaté Elektrinity každých 17 světelných let. Výboj v řetězové reakci strhává do běsnícího elektrokola vše co se v jeho okolí nachází. V jediném okamžiku dochází k zrození bytosti. Ta je obdařena schopností libozvučně zpracovávat elektrický tok a její činnost je podle naší tradice posvěcena samotnou Intergalaktickou fenou. Dodnes mu, jako vzpomínka na jeho vzácné zrození, zůstává tělo pokryté kroužkovou srstí.

www.scifipsi.com
www.myspace.com/scifipsi

 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z Plastique v klubu Radost FX od Myclicka
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016