PARTYINFO

 

CHRISTMAS HOUSE FX

Datum konání:
22.12.2006 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Da Sunlounge (myna, uk), Petr K, Lucas Hulan (roxy)
Popis:
start 22:00, holky do 23:00 vstup zdarma
 
 
Da Sunlounge tento pátek v Radosti FX

Nastává čas Vánoc. Klub Radost FX vám nadělil dárek v podobě večera v příjemných rytmech, pod dohledem našeho stále populárnějšího residenta Petra K. Tento DJ je našim žhavým želízkem v ohni pro příští sezónu, na kterou mu připravujeme jeho residenční večer.

Petr se na taneční scéně pohybuje již od roku 1995, kdy vystupoval na diskotékách. Posléze nastupuje na pozici osvětlovače v klubu Radost FX, který byl odjakživa líhní velkých talentů. Začínali tu téměř všichni naši známí djs včetně Bidla, Viléma, Ladidy, jako osvětlovač zde kdysi pracoval i jeden z našich nejlepších houseových djs Lumiere.

Petr K již dlouhou dobu exceluje v lounge FX a jeho stále větší popularita ho přivedla i k několika skvělým vystoupení po ČR, včetně residentury na FF v Karlových Varech.

Petr K je DJ, který vás nikdy nebude nudit, jeho sety jsou velice pestré a slyšet v nich můžete prakticky cokoliv, vždy se pak bude jednat o velice vkusné hudební záležitosti.

Na vánoční akci se společně s ním představí Lucas Hulan z Roxy a anglický host, skvělý a velmi plodný producent Da Sunlounge, který vydává na známých houseových labelech jako Myna nebo Music Bambino.

Akce začíná ve 22:00, dívky mají do 23:00 vstup zdarma.

www.radostfx.cz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016