PARTYINFO

 

INSOMNIACS

Datum konání:
29.12.2006 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Loutka, Vectif, Tráva
Popis:
start 22:00
 
 
Tráva s Loutku na dnešní Insomniacs v Radosti FX

Poslední pátek roku 2006 se nezadržitelně blíží a s ním je tady i občasníková party Insomniacs. Jak fanoušci této noci zajísté vědí, tradiční trojicí, která na tomto večeru vystupuje jsou djové Loutka, Chris Sadler a Vectif. Tentokrát budeme bohužel muset oželet Chrise Sadlera, i přesto, že byl na tento večer zabookován. Klub Roxy mu jeho účast v Radosti FX zakázal, vzhledem k jeho víkendovému vystoupení na svém residentním Climaxu. No, nic. Myslíme si o tom své a už se tomu jenom smějeme.

Na druhou stranu můžeme být rádi, že naše pozvání přijal dj, který v současné době vystupuje minimálně a to dj Tráva. Dj Tráva měl v květnu vážnou autonehodu, po které se na dlouhou dobu odmlčel. Jeho první vystoupení se odehrálo v Radosti FX na poslední party Mixer, poté na stejném místě vystupoval po boku velmi rozpačitých Happy Mondays. Tento pátek se tedy objeví znovu a to po boku jeho legendárního souputníka Loutky a residenta party Plastique, Vectifa.

Tanečnice pro tento večer dodala agentura Dance Models a tak se stejně jako minulý rok můžete těšit na Miss Radost FX 2005.

Očekávat můžete na pestrý večer, kdy se djové budou střídat po hodině, k ránu možná dojde i na nějaké společné sety. To vše samozřejmě záleží i na vás, návštěvnících, kteří budete pomáhat vytvářet atmosféru tohoto večera.

Insomniacs, večer pro ty, kteří nikdy nespí. Tento pátek v klubu Radost FX.

Těšíme se na vás.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016