PARTYINFO

 

FRESH FRUIT

Datum konání:
27.12.2006 - středa
Místo konání:
Brno - Perpetuum
DJs:
Afrodrops (Pat Heart, Slim Buddah), Javas
 
 
Fresh Fruit: pravidelné houseové středy v Perpetuu

Každou středu pro vás Perpetuum music club připravuje nové vydání párty s názvem Fresh Fruit, pod kterým u nás čerstvě ožívají klasické středeční houseové mejdánky. Tam vás uvítají vaši známí, kamarádi a spřízněné duše, prostě všichni ti, kteří si rádi poslechnou příjemnou muziku, nebo vypijí nějaký to pivko na dobré spaní. Od tradičních oslav půlky týdne v Perpetuu už nějaký ten čas uplynul, přibyly pracovní úkoly a někdo dokonce založil rodinu. To ovšem neznamená, že si jeden večer nemůžete oddechnout a nechat se opět příjemně unášet na vlně hudebních vibrací toho nejčerstvějšího materiálu, který vám bude v podobě novodobých elektronických mutací servírován. :o)

Úlohu hlavního režiséra seriálu Fresh Fruit má na starosti  DJ Javas, vydávající nyní skladby u amerického vydavatelství Decibel NYC Records a rakouského labelu PE!Music. Jakožto zkušený a místních poměrů znalý profík rád přivítá návštěvníky klubu Perpetuum z řad posluchačů i samotných DJs, kteří mohou tuto pozvánku zároveň pojmout jako výzvu k předvedení vlastního výkonu za mixážním pultem. Stylově se naše středy pohybují, přesně tak jak to máme rádi, v duchu house, electro-house nebo progressive.

Dvě prosincové středy se v Perpetuu můžete těšit na zvláštní hosty. Hned 6.12. přijal pozvání neúnavný propagátor moderní house music na Slovensku a dnes již opravdová klubová legenda Maroš Glaubic. Maroš, který zpočátku vystupoval pod pseudonymem Mr.G., už hraje více než 11 let a u našich východních sousedů má prsty téměř ve všech projektech, které na tamní scéně něco znamenají. Sám dvakrát ročně organizuje párty Doubledecker, jehož 15. vydání, připravené na pátek 8.12., byste si rozhodně neměli nechat ujít (více info najdete na www.doubledecker.sk). Společně s Martinem Haberlandem potom od roku 2001 produkují nejznámější a nejnavštěvovanější bratislavskou klubovou noc se všeříkajícím názvem ‘Music Is Everything’. Tady samozřejmě vystupují i v roli residentních DJs a to po boku světových houseových hvězd jako DJ T (Get Physical), Sasse aka Freestyle Man (Moodmusic), Phonique (Dessous/Pokerflat), Basti Schwarz (Tiefschwarz) nebo Jimpster (Freerange). Od konce 90. let se kromě DJování snaží také o vlastní produkci. S Martinem Haberlandem a DJem Mersey vydal v letech 2002-2003 na vlastním labelu Benchmark recordings několik desek, které se dočkali pochvalných recenzí v časopisech jako Mixmag, iDJ a Muzik magazine a které jste v té době mohli najít v top 10 světových house DJs jako Sasse, Chris Duckenfield (Swag), Murray Richardson, Mazi (Audiosoulproject), David Duriez (Brique Rouge), Asad Rizvi nebo Jon Marsh (Beloved).

Ve středu mezi svátky s datumem 27.12. k nám z Prahy zavítá projekt Afrodrops, který tvoří u nás zdomácnělí Francouzi Pat Heart a Slim Buddah. Letos se jim podařilo vydat 2 singly – Afromoods na labelu Stupendous Jima Felliho a potom remixy Like Mind Like Mine na Queep Organic House. První polovinu dua Afrodrops – DJe Pat Hearta - asi není třeba nijak zvlášť představovat. Za gramofony se poprvé postavil už v roce 1983 v Paříži, nejprve hrál soul, funk, jazz, salsu a také reggae, později s příchodem elektronické klubové hudby začal hrát hlavně house. V roce 1992 se přestěhoval do Ženevy, kde od roku 1995 pracoval pro švýcarské národní rádio Couleur 3. Tady produkoval pořad Metissage, program který se zaměřil na dění na elektronické scéně a vysílal se čtyřikrát v týdnu. Od začátku roku 2003 žije  v Praze a od té doby jsme ho mohli slyšet snad ve všech českých klubech a na většině našich festivalů.

Těšíme se na Vaši návštěvu

http://perpetuum.cz/news/
http://www.myspace.com/javasdj

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016