PARTYINFO

 

BRIAN’S ORIGINAL OLYMPIA PARTY

Datum konání:
02.12.2006 - sobota
Místo konání:
Praha - Duplex
DJs:
Loutka (djloutka.com), Brian (djbrian.cz), Louis de Liberte (bass)
Popis:
start 22:00
 
 
Další Olympia už tuto sobotu v Duplexu
Další díl houseové klubovky Olympia se chystá na tuto sobotu do Duplexu. Kromě rezidentní dvojky DJ Brian & Louis de Liberte přispěchá k ránu roztočit desky i host večera - DJ Loutka.
 

Blíží se první sobota v měsíci a je tu další Brianova Olympia v Duplexu. Už o půlnoci klub praská ve švech, výborná atmosféra, že by se dala krájet, všude spousta krásných dívek, Louis de Liberte napíná struny a DJs ženou tempo na maximum. Takto by se dala popsat Brianova Olympia party, která se od září přesunula do Duplexu. Brianova Olympia je jednou z nejlepších pravidelných house party v Praze a tři proběhlé to jenom potvrzují.

Na čtvrtou a zároveň poslední Olympii v tomto roce, která je tuto sobotu 2.12. v Duplexu si DJ Brian pozval kmotra českých DJů a zároveň nejdéle hrajícího DJe u nás DJ Loutku, který se za gramofony postaví okolo třetí hodiny.

Duplex otevírá své brány ve 22:00, veškeré informace jsou na oficiálních stránkách www.olympiaparty.info , www.djbrian.cz , www.djloutka.com nebo www.duplex.cz.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016