PARTYINFO

 

7TH CLUB ANNIVERSARY

Datum konání:
01.12.2006 - pátek
Místo konání:
Praha - Paradogs - Karlovy Lázně
DJs:
Darren Price (underworld, uk), Ladida, Chris Sadler, Aton
Popis:
vstup 50/120 czk
 
 
Karlovy lázně oslaví v pátek 7. narozeniny
V pátek se budou slavit sedmé narozeniny největšího domácího hudebního klubu. Do Karlových lázní přijede zahrát slavný Darren Price, kterého doplní Ladida a Chris Sadler. Bohatý program je připraven do všech pater Karlovek a podaří-li se vám dostat dovnitř do 21:00, zaplatíte jen příjemných 50 korun vstupného..
 

Dne 1. 12. 2006 oslaví své sedmé narozeniny Karlovy lázně, největší hudební klub v České republice. Na tento speciální den je pro návštěvníky připraven unikátní program s řadou překvapení, ve kterém se jako hlavní hvězdy objeví megastar a jedna polovina formace Underworld, DJ Darren Price, který vystoupí v rámci celosvětového Underworld Tour. Představí největší hity formace Underworld.

Na patře Discotheque se fanouškové taneční hudby mohou těšit na vynikající set v podání italské hvězdy DJ Gabry Ponte.

Dalším vrcholem celého večera, bude jedinečný koncert v němž Michal Hruza (ex-Ready Kirken) se svojí novou kapelou, představí průřez svojí dosavadní tvornou a můžeme očekávat cca 16 skladeb, včetne hitů jako Krasohled, Stopy zahladím, Skrývám, 1+1.

Provoz hudebního klubu Karlovy lázně byl zahájen 1. 12. 1999. Se svými pěti patry je největším zařízením svého druhu nejen v České republice, ale také ve střední Evropě. Díky rozsahu hudebních stylů, ideální poloze přímo v centru města, originálnímu interiéru a nejmodernějšímu technickému vybavení se velmi rychle stal také nejnavštěvovanějším českým klubem. Karlovy lázně jsou jediným hudebním klubem, který má nastálo instalovaný tříbarevný laser, všechna patra jsou vybavena reproduktory EAW. Odborný časopis Mondo zařadil Karlovy lázně mezi nejlépe technicky vybavené kluby v Evropě.

Každé z podlaží Karlových lázní je samostatným prostorem věnovaným specifickému hudebnímu stylu – black music, současné diskotékové hudbě, písničkám 60. a 80. let, taneční hudbě (techno, house, trance apod.) a hudbě chilloutové.

Po celkové rekonstrukci přízemních prostor klubu (MC Café), které byly silně poničeny  povodněmi, proběhla také kompletní renovace patra Discothéque, které získalo zcela nový futuristický design. Jeho hlavní prvky tvoří nápojový bar inspirovaný tvary amerického bombardéru Stealth B2 - Spirit, „bargraf“ (obří equalizér) či socha s "laserovýma očima". V roce 2006 bylo v klubu dokončeno mnoho dalších úprav a rekonstrukcí, které se dotýkají jak technického zázemí, tak interiéru.

V osmém roce provozu se návštěvníci klubu mohou těšit na další zkvalitnění programu, ve kterém se objeví větší počet předních zahraničních hvězd.

Stálé zlepšování úrovně klubu se neprojeví na vstupném, které zůstává ve výši 50,- Kč do 21.00 hod., poté 120,- Kč na osobu.

Gabry Ponte - biografie

Gabry Ponte se narodil 20. dubna 1973 v Turínu.

Již ve svých 17 letech byl velice oblíbeným DJ na různých akcích a diskotékách ve svém rodném městě, dnes už je známý po celém světě. Díky jeho demo nahrávce se o něm dozvěděli lidé z Blisscorporation. Během osmi let v Blisscorporation vytvořil více než 100 skladeb.

V roce 1999 založil společně s Maurem Lobinem a Jeffreym Jeyem skupinu Eiffel 65. Mezi největší hity patří Blue (Da Ba Dee) a Move Your Body

V listopadu 2001 Gabry publikuje svůj 1. song Got to Get jako sólový DJ a zajišťuje si tím 1. místo v italských hitparádách a rádiích, jako třeba: Radio Deejay, Discoradio, Radio italian network.
O dva měsíce později vydává svůj 2. song Time to Rock, který byl ještě lepší a úspěšnější než Got to Get. Song byl ve velkých rotacích jak v rádiích, tak i na diskotékách.

Dalším populárním songem se stala Geordie, kterou vynesl na povrch v listopadu 2002. V témž měsíci vydává Gabry i své 1. sólové album s podtitulem Gabry Ponte

V létě roku 2003 udělal snad svůj nejslavnější remix - Dj Lhasa vs. Gabry Ponte - Giulia, ke konci roku vydává La Danze Delle Streghe a na přelomu dalšího remixuje Haiducii a song Dragostea Din Tei. Krátce po tom vydává singl Figli Di Pitagora.

V létě 2004 bylo na světě jeho 2. album Dottor Jekkyl & Mister DJ a na jaře roku 2005 tentokrát mixované album s názvem DJ Set Compilation.

Gabryho každý může znát pod jeho právem získanou přezdívkou, která je Mistr Italské DanceMusic

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016