PARTYINFO

 

KICK DA NIGHT

Datum konání:
15.12.2006 - pátek
Místo konání:
Liberec - Liquid
DJs:
Quintin (krafty, nl), Bon Finix (krafty), Marty K (lqd), Filip (lqd), Sanny vs. Stifler (seversound djs)
Popis:
vstup 100 czk
Line-up:
22:00 - 24:00 Sanny + Stifler
00:00 - 01:30 Bon Finix
01:30 - 03:00 Quintin
03:00 - 04:30 Marty K
04:30 - 05:30 Filip
 
 
DJ Quintin hostem party Kick da Night v libereckém Liquidu
15. prosince se v libereckém Liquidu představí holandský DJ Quintin na party Kick da Night.
 

Pomalu se blížíme do Nového roku. Oslavu Silvestra si můžete užít po svém, ale oslavu prvních narozenin noci Kick Da Night  česko – řeckého dj Bon Finixe si rozhodně ujít nenechávejte.

Odehrávat se bude opravdu ve velikém stylu. Jako hlavní dj přijal pozvání holandský dj Quintin, kterého jste mohli poprvé zaslechnout při vystoupení dj Tiesta v Česku, kde sklidil veliký úspěch svým setem hned před právě jmenovaným dj Tiesto. Samozřejmě nebude chybět ani resident akce Bon Finix. Další z dvou gratulantů vystoupí na 4gramofony a 2 mixy bude dvojice bookingu seversound-djs Sanny a Stifler. Za klub Liquid vystoupí ti nejlepší a to djs Marty K a Filip. Už jen tato silná sestava v line upu vám napoví, že mejdan se opravdu ponese v hudebním směru, který jen tak v Liberci nezažijete. Každý se zamyslete, že opravdu na takové akci nemůžete chybět. Kolikrát se vám poštěstí vidět dva zahraniční djs v jeden den v klubu jakým je Liquid. Na akci bude vybudován speciální dj pult se samostatným ozvučením.

DJ Quintin - bio 

Talentovaný mladý DJ a producent pocházející z Holandska. V roce 2002 Dj Quintin vyhrál uznávanou cenu pro nové talenty, která je v Holandsku organizována společností ID&T. Quintin poté vystupoval několikrát na významných akcích jako Innercity, Trance Energy, Sensation Black, Dutch Dj Award a Mysteryland. Měl rezidenturu v holandském klubu The Q. Vybudoval si svůj styl podobný house-techtrance s výraznými prvky tribal. V roce 2001 získal Quintin residenci v klubu The Q (NL).

Vystupoval v podstatě každou sobotu a často se objevoval po boku takovývh jmen jako jsou: Lucien Foort, Remy, Lemon 8, Sander Kleinenberg, Michel de Hey, Marco V a mnoho dalších... V roce 2002 Dj Quintin vyhrál uznávanou cenu ‘ Twix talent award 2002’. Tato cena pro nové talenty, je organizována společností ID&T, garantuje vysokou kvalitu držitele tohoto ocenění. Quintin poté vystupoval několikrát na významných akcích Innercity a Trance Energy. Taktéž si ID&T Quintina vybírala pro mnoho dalších velkých akcí.

V roce 2003 Quintin vystupovalna: Beachbop, Sensation black, Dutch Dj Award a Mysteryland (jeden z nejvýznamnější holandských festivalů)

Kromě Dj-ingu, Quintin provozuje hudební obchod, Krafty Music v Praze, tráví mnoho času ve svém studiu a produkuje nové tracky.

Web: www.djquintin.nl

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016