PARTYINFO

 

HUMAN TRAFFIX

Datum konání:
01.12.2006 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Loutka (roxy booking), Bo.dan (solstice), Clubvibe (roxy booking)
chillout - Cubik, Jay
Popis:
start 22:00, vstup do 23:00 100 czk, poté 150 czk
 
 
Jaký byl první rok Human Traffixu?
O víkendu nás čeká poslední letošní Loutkova Human Traffix v Roxy. Nabízíme malé ohlédnutí za prvním rokem klubovky, která se za poměrně krátkou dobu zařadila mezi nejúspěšnější noci v Roxy.
 

V únoru 2006 odstartovalo Roxy promotion novou residentní noc dje Loutky – Human Traffix. První díl připadl na datum 3.února a line up byl složen pouze z domácích djs. Společně s Loutkou zahráli Braun a Madman, v chill outu Face a Diome. Hned toto vydání přilákalo na 600 příznivců houseových mejdanů a začátek to byl více než vydařený.

Na druhý díl Human Traffixu, který proběhl přesně za měsíc 3. března, už Roxy pozvalo zahraničního hosta. Byl jím legendární holandský dj Dimitri, na jehož počest se celé Roxy zbarvilo do oranžové a všude byly tulipány. Klub se naplnil skoro až po strop a atmosféra připomínala ty nejlepší party v historii Roxy. Dimitri i Loutka za gramofony excelovali a posunuli Human Traffix hned po druhém vydání mezi nejoblíbenější noci v klubu.

Ještě výraznější ohlasy zaznamenal Human Traffix v dubnu, kdy přijal pozvání v Roxy velmi známý a oblíbený dj Terry Francis z Velké Británie. Jeho tech-house opět bodoval a roztancoval celý dav na maximum, stejně tak jako set residenta Loutky a domácího hosta dje Blonda. Jako předchozí díly Human Traffixu, byl i tento doplněn o velmi výraznou a působivou videoprojekci z dílny Phase labu a krásně pestrý světelný park v podání Wildmusic. Posledním nedostatkem byl v té době ještě zvuk v klubu, neboť se ještě stále čekalo na dozvučení, ale i tak se normy dodržely a prakticky většina návštěvníků odcházela spokojena.

A jsme u květnového vydání. Na něm se představil velmi talentovaný německý dj a producent Timewriter, jehož vystoupení bylo ale poznamenáno značně nekvalitním nastavením sound systému. Celá noc byla spíše poslechová než mejdanová a díky novému nastavení zvuku z důvodu dodržování zákonem stanovených limitů by se dala nazvat pochmurným Human Traffixem. To naštěstí v jeho dalším vývoji neznamenalo nic podstatného…

Následovaly 2 díly s českým line upem. V červnu se za gramofony s Loutkou postavili djs Dan Cooley a Texx a v červenci residenta pro změnu doprovodili Pat Heart a Lillou. Obě tato vydání proběhla ve velmi příjemné atmosféře a červencové vydání bylo tím posledním před úplným dozvučením klubu.

V plné síle se Human Traffix opět vrátil v srpnu. Kompletně posílený sound systém L’acoustic a djs Nathan Coles, Loutka a Clubvibe za gramofony znamenaly plný klub a fantastickou letní mejdanovou atmosféru. Takto rozjetá a hojně navčtívená klubovka se o prázdninách plných festivalů hledá jen těžko, ale Human Traffix už v tu chvíli znamenal pro početné publikum tu nejlepší house party ve městě.

Při výběru hosta na zářijové pokračování oslovilo Roxy promotion velmi respektovaný projekt Lexicon Avenue z Velké Británie, který ze svých řad vyslal na Human Traffix dje a producenta Chrise Scotta. A volba to byla více než vydařená. Chris si clubbery v Roxy získal snad hned po druhém tracku a i přes to, že právě skončily prázdniny, panovala v klubu jedinečná atmosféra, kterou ještě víc umocnil svým setem dj Loutka.

První dámou za gramofony na Human Traffixu byla v říjnu krásná holandská djane 100%ISIS, která svým minimal house setem trochu Roxy zaskočila, ale nakonec udržela plný parket po celé vystoupení a po ní hrající DJ Loutka dostal krásný prostor pro jeho mnohem veselejší a tanečnější set.

Absolutní jedničku s hvězdičkou zaslouží předposlední vydání Human Traffixu v listopadu. Legendární skotské duo Silicone Soul dokázalo, na díl spojený s akcí Tramix, naplnit klub skoro do posledního místa příznivci kvalitní house music a celé Roxy jednoznačně žilo hudbou. V absolutní euforii propadl dav v Roxy, když Silicone Soul na závěr svého setu zahráli největší hit Right On. Po hlavních hostech opět nastoupil resident Human Traffixu dj Loutka a bez problému udržel parádní náladu až do ranních hodin.

Závěr celé sezóny bude patřit také panu Loutkovi. Ten uzavře první rok nové Roxy noci Human Traffix v pátek 1.12. čtyřhodinovým setem a už teď je jasné, že je na co se těšit.

Human Traffix hosté 2006

Zahraniční
Silicone Soul, Dimitri, Terry Francis, Timewriter, Nathan Coles, 100% Isis, Chris Scott, Pat Heart

Domácí
Face, Diome, Braun, Madman, Bon Finix, Clubvibe, Sidecar, Blond, Cubik, Lucas, Fun, Tomix, Dan Cooley, Texx, Lillou, Brady, Blond, Chris Sadler, Bo.dan, Jay

 
Human Traffix: Loutka v čtyřhodinovém setu

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016