PARTYINFO

 

KŘEST DVD TORTURISM

Datum konání:
07.12.2006 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Gregory Finn (southpaw), Josef Sedloň (radio 1/roxy booking)
Live:
Khoiba
Popis:
start 19:30, vstup 150/180 czk
 
 
Khoiba křtí ve čtvrtek DVD Torturism v Roxy

Kapela Khoiba vznikla v roce 2002 tvůrčím setkáním zpěvačky Emy Brabcové a kytaristy Filipa Míška. Sestavu doplňují Petr Šámal (baskytara) a Yonatan Omer (bicí). Zvuk kapely je směsí elektroniky, melodických kytar a "strašidelných kláves," které ve spojení s rozervanou rytmikou vyluzují zcela jedinečnou atmosféru. Živá khoibí vystoupení je možné spatřit na mnoha klubových či festivalových pódiích v České republice, ale i na Slovensku, v Německu, Rakousku, Holandsku, Francii či Norsku.

"Živá vystoupení jsou pro nás velmi důležitá, vždy je v nich plno emocí. Jsme rádi, když se publikum nechá hudbou unést a pošle nám zpět na pódium nějakou pozitivní zpětnou vazbu," říká kapela jednohlasně. Albový debut Nice Traps (Globus Music 2004 v ČR,  Mole Listening Pearls 2005 v Německu) je distribuován nejen v rámci celé Evropy, ale třeba také v Rusku, USA a brzy i v Japonsku.

V těchto dnech Khoiba nejenže dokončila své první DVD Torturism, které pokřtí tento čtvrtek 7.12.2006 v Roxy, ale hlavně intenzivně pracuje na svém druhém albu, které vyjde začátkem příštího roku.

Kromě Roxy bude Khoiba letos ještě na dvou koncertech v Německu, a to ve Frankfurtu a Heidelbergu. Koncert v Heidelbergu se uskuteční v rámci oslav 10 let labelu Mole Records, který Khoibu v zahraničí vydává.

Na čtvrtečním křtu Torturism kromě Khoiby vystoupí také DJ Sedloň a Gregory Finn. Start je v 19:30, vstupné v předprodeji za 150,- Kč, na místě za 180,- Kč.

Více informací
www.khoiba.org
www.myspace/khoiba

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016