PARTYINFO

 

ONE NIGHT!

Datum konání:
22.12.2006 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Tvyks, Dan Cooley, Béla En
chillout - Babe LN, Mowgli
Popis:
start 22:00, vstup do 23:00 zdarma, poté 100 czk
 
 
DJ Tvyks hostem další One Night v Roxy
Další díl klubovky One Night v Roxy přivítá kromě klasické sestavy DJů Rádia 1 poprvé i známého DJe Tvykse. Ten je moderátorem pražské frekvence 91,9 už celých sedm let. Přinášíme s ním krátký rozhovor.
 

Předvánoční pokračování noci One Night!, kterou připravuje Roxy promotion ve spolupráci s Radiem 1, tentokrát nabídne opět DJs Radia 1 a retrospektivu toho nejzajímavějšího z taneční scény posledních 10ti let.
Na line upu jsou opět R1 DJs Dan Cooley, Bela En, Babe LN, Mowgli a Josefa Sedloně tentokrát vystřídá další z R1 djs - Tvyks.

Právě s djem Tvyksem přinášíme krátký rozhovor:

Ahoj Ondřeji. V prosinci budeš hlavním hostem na ONE NIGHT!, tedy noci, která je společným konceptem Radia 1 a Roxy promotion. Jaký je tvůj pohled na tuto noc, která má za sebou už dvě vydání a každé zatím přineslo několik set spokojených návštěvníků?

Zatím je můj pohled v očekávání jak to asi vypadá, poněvadž jsem na předchožích akcích osobně nebyl přítomen. Nápad je to zajímavý a už brzy uvidím jak vypadá v reálu.

Na elektronické a zároveň djské scéně se pohybuješ už dost dlouho na to, abys přesně věděl, jak se trefovat do vkusu a tanečního kroku lidí. Jak myslíš, že se budeš trefovat na ONE NIGHT?

Veřím, že mi to půjde i na vaší party.

Na Radiu 1 stojíš u kormidla pořadu French Connection. Kolik let už vlastně připravuješ tento pořad, zaměřený na francouzskou scénu?

7 let. Původně mi byl kolegou Dys-Martin, ale poslední dva roky vysílám sám.

Jaký byl, je a bude tvůj vztah k Radiu 1?

K rádiu mám blízko od nějakých 17 let, tekže je to celkem dlouhý vztah, který od posluchače plynule přešel v moderátora. Věřím, že se brzy ještě víc upevní. Podrobnosti časem.

Zkus popsat cca 5 kousků, které plánuješ zahrát na ONE NIGHT?

Jedna věc je jistá, zasadně neplánuji co budu hrát. Nechávám se inspirovat momentální náladou a návštěvníky dané akce. Je dost pravděpodobné, že pár kousků ze svých oblíbených desek jistě pustím. Třeba Das Glow - Weiss Gaz, Klaxons - The Bouncer, Phones - Sharpen The Knives, Nesakyk Mamai - No Front Teeth nebo Louie Austen - Disco Dancer (Christoper Just remix).

Jak by znělo pozvání DJ-e Tvykse na prosincovou ONE NIGHT?

Přidťe si skočit a setřást ze sebe předvánoční stres ;)

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016