PARTYINFO

 

5. NAROZENINY FLÉDY!

Datum konání:
23.12.2006 - sobota
Místo konání:
Brno - Fléda
DJs:
Tvyks, Marthen, Five, Sayko, Gadjo Skalalai
Live:
Bullerbyne
Popis:
start 19:00, vstup do 21:00 50 czk, poté 100 czk
pro členy klubů B4B a Elektra vstup zdarma
 
 
Fléda oslaví v sobotu 5. narozeniny

Ač se to nezdá, tak "Flédyna" již slaví 5. narozeniny a příští rok půjde pomalu do školy. Tradičně v den předvánoční všechny zveme na oslavenecký večírek, který bude tentokrát oživen o netradiční "vsuvky".

Večerem vás svými krutými fórky provede oblíbený Flederman Jakub Žáček, bezpochyby senzací bude poselství od českých celebrit z videozáznamu. Těšit se můžete na oblíbený rituál tomboly. Jako dárek od nás k narozeninám mají všichni registrovaní v klubech Break4Beats a Elektra vstupné zdarma.

U vchodu čeká kažého příchozího dáreček a prvních 200 dostane navíc extra věc!

Z lineupu se můžete těšit na čerstvý přírustek Level B bookingu, Bullerbyne, kteří chystají na jaro nové album. Doplní je naši oblíbení djs Marthen, který akci se svým hudebním citem zahájí, pak se předvede DJ Five ve speciálním turntable mixu "ala Kid Koala", po Bullerbyne pak už dostane prostor host z Prahy Dj Tvyks, který si za poslední rok získal publikum v Brně natolik na svoji stranu, že volba nemohla padnout na nikoho jiného. Narozeninový lineup v hlavním sále dokončí resident Break4Beats dj Sayko.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016