PARTYINFO

 

EVOLUTION SPECIAL

Datum konání:
15.12.2006 - pátek
Místo konání:
Ostrava - Fabric
DJs:
Andrew Trovaioli (it), Tomas Haverlik, Martin Gredner, Roman Rai, Tazz, Ringo
 
 
Martin Gredner oslaví na Evolution své narozeniny

Evolution - party, která je svým způsobem unikátní svou muzikou a složením djs.
Když trojice headlinerů Tomáš Haverlík, Martin Gredner a Snake Sedrick končili na poslední Evolution své sety, tak plný parket reagoval nadšeným potleskem. Ano, o tomhle je Evolution - vynikající muzika, skvělá atmosféra a nezapomenutelné zážitky.

Tenhle díl Evolution Special se ponese v duchu narozeninových oslav zakladetele této party, Martina Grednera, který oslaví 30 let:-)

Martin si na své oslavy pozval dalšího rezidenta party Evolution, vynikajícího a ve světě respektovaného producenta Tomáše Haverlíka, který je na ostravsku mimořádně populární, dále pozvání přijal rezident klubu Roxy a party ZEN , vynikající dj a producent, dj Roman Rai, dále jeden z předních českých progressive djs, zakladatel projektu Progressive Session On The Road, dj Tazz a známý showman a výborný dj Ringo!

To nej ze současné taneční scény podpoří laser show a chuťové smysly zpříjemní fresh ovocné bary!
U vstupu bude jako malý dárek od Martina nachystáno poděkování v podobě zcela nového setu z jeho edice My Case v pořadí 6!

Přijďte oslavit Martinovy narozeniny, bude to určitě stát za to:-)

See ya at evolution!

Line up na Evolution Special se rozšiřuje!
Rozšíří jej po Tomáši Haverlíkovi další zahraniční host z Italie Andrew Trovaioli, který vytvoří s Tomášem progressive duet, takže se máte na co těšit.

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016