PARTYINFO

 

LANGUAGE OF TRANCE GOLD EDITION

Datum konání:
02.12.2006 - sobota
Místo konání:
Praha - Vertigo
DJs:
Michael C, Athro, Matamar
Info:
http://www.languageoftrance.com
Popis:
start 21:00
Line-up:
21:00 – 23:00 Athro
23:00 – 01:00 Matamar (Mark Airman/Mata C)
01:00 – 03:00 MICHAEL C
03.00 – ??:?? back 2 back
 
 
Language Of Trance s Michaelem C ve Vertigu
Pražský klub Vertigo bude v pátek 2. prosince hostit klubovou noc Language Of Trance, tentokrát s podtitulem Gold Edition. Vedle rezidentů z projektu Matamar vystoupí i Michael C a Athro. Vstupné se platit nebude.
 

Již 2.12. se můžete těšit na nefalšovanou zlatou sobotu!!! Nekoná se sice žádný svátek, ale v pražském klubu Vertigo se koná další pokračování residentní noci DJů Matamar (Mark Airman / Mata C) s názvem Language Of Trance - tentokrát s podtitulem Gold Edition kam  přijal pozvání speciální host: DJ Michael C!

A na co se můžete těšit? Tak zaprvé a především na to nejlepší z kvalitní trance/progressive music a to v podání těch nejpovolanějších. Nejdříve Vám úderem deváté hodiny naservíruje porci rozmanitého upliftu, ale také energického tech-tranceu DJ, který není na české klubové scéně žádným nováčkem – a to DJ Athro, který si mimo spousty více či méně významných akcí u nás zahrál s velkým ohlasem na slovenské Space Parade po boku nejlepších DJs světa.

Od jedenácti hodin Vám pak svoji nejnovější dávku svého osobitého pojetí trance/progressive představí residentní projekt Matamar, jejichž výběr se občas zvrtne i do různých zajímavých odnoží těchto stylů a vytváří se tak opravdu jedinečný a barvitý set, který Vám jistě uvízne v paměti.

A hodinu po půlnoci se můžete těšit na opravdovou lahůdku – za gramofony se postaví speciální host celého večera – a to DJ Micheel C, kterého si myslím není třeba dlouze představovat - umístění na třetím místě v anketě Dance Awards v hlavní kategorii DJ roku, hraní po boku jmen jako jsou: Paul van Dyk, Ferry Corsten, Fergie, Armin van Buuren, Cor Fijneman, Mark Norman, ATB, Preach, Remy, M.I.K.E a obrovská obliba mezi fanoušky, kterou si získal svými energickými a barvitými sety a také osobitou komunikací s publikem, mluví za vše.

Michael si také jako jediný Čech vystoupil s DJem Tiëstem 18.11.2005 na jeho Central and Eastern European Tour 2005 v T-Mobile Aréně v Praze a jako první český DJ vůbec vystoupil na prestižní noci Euphonic Night v Berlíně, kterou pořádá jeden z nejvýznamnějších tranceových labelů Euphonic a odehrál své sety na světoznámých internetových rádiích DI.fm, ETN.fm a v Mexiku na Masmusic.fm. A pokud Vám i po třetí hodině ranní zbude dost sil, čeká Vás back 2 back show, kterou představí účinkující večera.

A co Vás ještě čeká? Večer bude opravdu plný překvapení – těšit se můžete na videoprojekce, které budou promítány jak na plátně u DJe, tak na mnoha LCD obrazovkách po celém klubu, dále na Vás čekají bohaté zlaté dekorace a hlavně - kdo si počká na jednu hodinu po půlnoci  – čeká ho na baru panák dobrého alkoholu zcela zdarma! Takže pokud jste příznivci kvalitní klubové hudby a dobrého pití, přijďte si užít to nejlepší z obou do příjemného prostoru klubu Vertigo v Praze, které navzdory své lokalitě i luxusním interiérům drží ceny přijatelné pro místní – Mojito za 98, Cuba Libre za 90 snad hovoří za vše..

A ani tentokrát si nemusíte lámat hlavu se vstupným – jelikož je jako vždycky zdarma.

Více info o akci na http://www.languageoftrance.com
Více o projektu MATATMAR – http://www.matamar.com

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016