PARTYINFO

 

DRUMSTATION 23

Datum konání:
08.12.2006 - pátek
Místo konání:
Praha - Matrix
DJs:
Lady Lite (be), MC Mary Jane (be), Wasp (be), mc Doc (be), Philip TBC (shadowbox.cz), Beast67, Rich, Basstien, Chica
Info:
http://www.badpoint.cz...
Popis:
start 20:00, vstup 100 czk
 
 
Poslední informace k páteční Drumstation

Už tento pátek se v Matrixu rozjede Drumstation, kde zahrají hosté z  Belgie, dívčí raggajunglové a breakcorové duo djka Lady Lite a mc Mary Jane, dále  herapy sessions duo dj Wasp a mc Doc. Z domácích pak sestava Philip TBC, Beast 67, Chica, Rich a Basstien. Takže ještě pár posledních aktualit, line-up a prosincové TOP10.

Belgická squadra si už brousí nehty, ve včerejším telefonátu vzkazuvali všem českým příznivcům raggajungle a drum & bassu, že se moc těší a že jsou dokonale připraveni. Jejich nálady se odráží i v jejich  prosincových top 10, které najdete u jejich životopisů níže. Dj Wasp navíc přiváží nové dubplaty a nahrávky od Therapy sessions crew, jinak pracuje na dvou velkých party v Belgii. Therapy sessions party připravuje společně s Robyn Chaos a na březen plánuje velkou Renegade Hardware party.

Mc Mary Jane pracuje na nahrávce vedlejšího projektu - hiphopové kapelky, mc DOC, mimo jiné také writer a grafiťák, se už informoval na ceny sprejů v Čechách a v pátek se spolu s českou crew vydá nastříkat nějké to dílko na jednu z legálních zdí v Praze.

Jeho tvorbu si můžete  prohlédnout zde.
Lady Lite je zaměstnaná tvorbou vlastní hudby, nějaký ten track zahraje i na Drumstation 23 a pracuje na vydání další Dedkob kompilace, na které by měla mít dva tracky, stějně jako Wasp.


Lady Lite
Už jako malá měla Lady Lite v oblibě černou hudbu - soul, blues, ale hlavně reggae. Později, někdy  kolem přelomu milénia se zamilovala do jungle oldschoolu a začala si kupovat desky. Za 3 měsíce se naučila mixovat a hned začala okouzlovat taneční parket. Stala se rezidentkou parties jako Four In Trance, The Zoo, Muziek-O-Drom, spoluorganizovala akce Illtown, Underground, Tsunami na místech jako hrady, jeskyně, tovární haly, hotely, louky.. Během této doby ještě stačila založit JJ Records, později Illtown records.
V současnosti je Lady Lite jednou z nejlepších raggajungle djek v Belgii, vystupuje většinou v doprovodu mc Mary Jane.

Lady Lite reprezentuje formace a crew Dekob (Be), PussiesTraxes (Be),  Jungle taktics, Rest in beatz, Junglistic Sistaz (Usa), Hard step sistaz (Uk) a mnoho dalších. Hraje po celé Evropě a na mnoha belgických festivalech, od oldschool hard core, drum and bassu, ragga jungle až po breakcore. Vystupovala po boku jmen jako R.A.W. aka B-Boy3000, Capital J, Krinjah, Remarc, The Panacea, Bong-Ra, Twinhooker, Paulie Walnuts, Chopstick Crew, Total Science, Usual Suspects, Krust & Die, Matrix, Dom & Roland, Jega, FFF, Eye-D, Hidden, Noizecreator, Amboss, X&trick, Kirdec.

Kombinace její dávné lásky k reggae a novější k jungle vytváří její osobitý a unikátní raggajungle a raggacore styl. Sety s MC Mary Jane jsou vždy živé, plné zábavy a překvapení.

Lady Lite Top 10
1. Dj Hidden: Times Like These
2. Dj K: Respect
3. Tester: Lightah
4. Amit: Swastika
5. Capital J: Diss da Program
6. KC: Extreme Steel (Counterstrike Arena rmx)
7. Gremlinz & Stranjah: Banshee
8. Krinjah: Bust Pure Shot
9. Tester: The Lion
10. Jahba: Action


Dj Wasp
Wasp je velmi zkušený a hlavně všestranný belgický dj, hrající pod Dedkob a Bassground crew. Jeho silnou zbraní je široký záběr, protože WASP dokáže přejít od jump upu přes temný dark step do monstrózních drum&bassových beatů. A navíc jsou jeho mixy chirurgicky přesné!

Wasp byl i součást Gamorah Sound, známého belgického projektu, který se však již rozpadl.
Kromě hraní na mnoha parties ještě v poslední době  vystupuje v tandemu s djem jménem D-convict (Dedkob), pracuje na projektu globálního dnb mix CD s holandsko-izraelskou djkou Adi-J pro World of Drum and bass label (Formation recs.), také začal opět produkovat vlastní hudbu pod jménem The Associates.

Dj Wasp hrál vedle djských jmen jako je Trace, Alley Cat, Dylan, Robyn Chaos, Technical Itch, Skynet, dj Steppa, Pascal, Dillinja, Lemon D, Chris SU, Resonant Evil, Panacea, Eye-D, Hidden, Counterstrike, Noisia, Raiden, ...  Wasp je součást Dylanovi crew/noci Therapy Sessions Belgie a hraje i na Therapy Sessions v Londýně a Bristolu. Tam hraje s dji jako jsou Technical Itch, Dylan, Robyn, Silent Witness, Audio, D-bridge, Kryptic Minds.

Díky svých schopnostem Wasp vystupuje často v Belgii, na festivalech Laundry Day, Pukkelpop, Step One, Forrest Free Party, Soulshine a také hodně v zahraničí – Anglie, Holandsko, Německo, Španělsko, Francie, Israel a teď poprvé přijíždí do Čech.


Wasp aktuální Top 10

01. Audio - Fallout
02. Gremlinz & Stranjah - Banshee
03. Skream - Midnight request line (Zinc rmx)
(sharing third place)
03. Audio & Panacea - Designed for war
04. SPL - Global Chaos
05. Universal Project - Haunted Dreams (golden oldie time!)
06. Raiden - I hate you motherfuckers
07. SPL - Denied
08. Submerged - I love you but I choose darkness
09. Temulent - Uber Alles
10. Current Value - Machines

 
23. Drumstation bude hostit DJs a MCs z Belgie

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016