PARTYINFO

 

CZECH DANCE VS. MOSP

Datum konání:
08.12.2006 - pátek
Místo konání:
Praha - Styx
DJs:
Bon Finix, Zygy, Carrione aka Diesel Phunk, Nifty, Axiom, Daun
Popis:
vstup zdarma
Line-up:
21:00 – 22:30 Axion
22:30 – 24:00 Daun
00:00 – 01:00 Nifty
01:00 – 02:00 Bon Finix
02:00 – 03:00 Carrione aka Diesel Phunk
03:00 – 04:00 Zygy
 
 
Czech Dance vs. MOSP ve Styxu nabídne 6 DJů
Czech Dance vs. MOSP příští pátek ve Styxu

Hudební Vánoce nanečisto aneb Czech Dance vs. MOSP v pátek 8.12.2006 pražském klubu Styx. Santa tentokrát sice zůstane doma, ale falešných sobů bude opravdu hodně. A to vše zcela zdarma.

V pátek 8.12.2006 opět zamíří pravidelná noc Czech Dance do pražského klubu Styx a spolu s ní přijde i vánoční nálada. Santu sice v tento večer neočekávejte, omlouvá se z důvodu zaneprázdněnosti, ale dárky budou ! A to hlavně ty hudební.

Noc Czech Dance přinese svým návštěvníkům nejen obvyklou porci novinek v duchu progressive a trance v podání osvědčených jmen Nifty, Carrione aka Diesel Phunk a Daun, ale navíc zcela v duchu vánoc si pro všechny dorazivší připravila i něco navíc, něco co obohatí už tak naditou vánoční punčochu.

Noc Czech Dance tentokrát nebude striktně o progressive a trance, ale nabídne širší hudební nabídku, o kterou se postarají celkem tři hosté. Prvním hostem večera bude dj pocházející z Kypru, ale v současnosti se aktivně pohybující postava na české taneční scéně, dj Bon Finix, který nabídne stále populárnější electro house. Dalšími dvěma hosty budou zástupci agentury MOSP Zygy a Axiom. Zatímco Axiom je vyznavačem electra, tudíž již víme na co se v jeho setu můžeme těšit, tak Zygy se ve své produkci nedrží jednoho stylu a dokáže nabídnout jak nápaditý houseový výlet, tak i energií sršící techno. Nechme se tedy překvapit, čím nás obohatí v pátek 8.12.2006.

Hudební nabídka noci je již jasná, noc Czech Dance vs. MOSP nabídne celkem 6 djs: Bon Finix, Zygy, Carrione aka Diesel Phunk, Nifty, Axiom, Daun, 5 hudebních stylů: progressive, trance, electro house, electro, techno, a co dál? Klub Styx bude pro tento večer posílen o světelný aparát, nesmíme zapomenout na speciální videoprojekci, kterou ovládne virtuální tanečnice.

Kde se klub Styx nalézá?
Klub Styx se nalézá v blízkosti stanice metra Invalidovna na trase B v těsné blízkosti hotelu Olympik na adrese Sokolovská 144/349, Praha 8.

vstupné zdarma

www.czech-dance.com
www.mosp.info
www.djcarrione.com 

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016