PARTYINFO

 

CZECH DANCE VS. MOSP

Datum konání:
08.12.2006 - pátek
Místo konání:
Praha - Styx
DJs:
Bon Finix, Zygy, Carrione aka Diesel Phunk, Nifty, Axiom, Daun
Popis:
vstup zdarma
Line-up:
21:00 – 22:30 Axion
22:30 – 24:00 Daun
00:00 – 01:00 Nifty
01:00 – 02:00 Bon Finix
02:00 – 03:00 Carrione aka Diesel Phunk
03:00 – 04:00 Zygy
 
 
Czech Dance vs. MOSP ve Styxu nabídne 6 DJů
Pátek 8. prosince bude v pražském klubu Styx ve znamení djských uskupení Czech Dance a MOSP. Za gramofony se během noci vystřídá 6 DJů a vy se budete vlnit na rytmy stylů progressive, trance, elektro house a techno.
 

Hudební vánoce nanečisto aneb Czech Dance vs. MOSP se nezadržitelně blíží. Již tento pátek 8.12.2006 v pražském klubu Styx proběhne pravá vánoční veselice s bohatou hudební nadílkou. Prvním darem budiž výše vstupného, které je zcela zdarma.

Hudební nabídka noci je opravdu bohatá. Noc Czech Dance vs. MOSP nabídne celkem 6 djs: Bon Finix, Zygy, Carrione aka Diesel Phunk, Nifty, Axiom, Daun, 5 hudebních stylů: progressive, trance, electro house, electro, techno, a co dál? Klub Styx bude pro tento večer posílen o světelný aparát, nesmíme zapomenout na speciální videoprojekci, kterou ovládne i oblíbená virtuální tanečnice společně s falešnými soby.

Profily vystupujících djs:

Bon Finix
Bon Finix je na půl Kypřan a na půl Čech. Začal hrát jako rádiový DJ, když mu bylo 17 let. Po jednom a půl roce vojenské služby na Kypru se rozhodl vyhledat svoji druhou půlku, tu českou, a proto přijel studovat do Čech. Tady se setkal s taneční scénou, která ho natolik zaujala, že si pořídil gramce a začal hrát taneční hudbu.

Ze začátku hrál pouze progressive house, ale v současnosti hraje všechno co má pozitivní energii od electro house až po našlapaný progressive s trancovými prvky. Bon ve svých setech rád kombinuje různé styly tak, aby byly barvité a více zajímavé, něco co je dnes přijímáno velmi pozitivně moderním clubberem.

To, že Bon Finix je flexibilní a schopný přizpůsobit své sety podle velikosti prostoru a reakci publika, mu přináší hraní na mnoho odlišných akcích. V posledních letech měl možnost vystoupit v různých klubech všech velikostí, na parties na lodi veprostřed moři, na festivalech, v after-klubech, v barech na pláži, a jednou dokonce i v nově postaveném filmovém atelieru. V průběhu své dráhy měl příležitost zahrát si po boku světových hvězd jako například Marco V, Nick Warren, nebo Tom Novy, a také s nejlepšími českými DJs.

Rok 2004 zajistil Bon Finixovi residenturu v proslulém pražském klubu Mecca, dopřál mu jako residentovi účastnit se, šílenství připomínající, after ve Studiu 54, a také mu přinesl jeho první festival – nic menšího, než Creamfields 2004. K určitě jedinečným okamžikům patří i jeho účast na populárních klubovkách v legendární Roxy, kterými Visage a Mixer bezpochyby byly. Stejně tak i nezapomenutelnou party na lodi u kyperských břehů společně s protagonistou projektu Get Fucked, Nathanem Colesem. Velkým úspěchem bylo i jeho umístění v první desítce v Dance Awards 2004 v kategorii "objev roku".

V roce 2005 přibývají dvě nové residence; ve vyhlášeném after hours klubíku Le Clan a jeho první mimo-pražská residentura v Libereckém Liquidu. Jako jeden z hlavních resident DJs Meccy Bon Finix reprezentuje klub mimo Čechy na zastávkach mini-touru v prestižních klubech Passage v Rakousku a BarRouge ve Švýcarsku.

Další rok, další krok dopředu. Bon Finix se představuje na řadě významných festivalů a mega-akcí jako Transmission, Hradhouse, Mácháč a Combi:nations. Legendární klub Roxy ho obsadil jako residenta středečních akcí. S průměrem 3.5 vystoupení za týden se stal jedním z nejobsazovanějších DJů v Česku.

Bon Finixova kombinace vřelých středomořských a sexy východoevropských zvuků vzbudila pozornost publika a předpokládá slibnou budoucnost pro tohoto sympatického a bezesporu talentovaného mladíka.

Zygy
Občanským jménem Milan Zygmunt, který se aktivně na taneční scéně začal objevovat od roku 1993. Narodil se 12.6.1979 a momentálně žije ve Žďáře nad Sázavou. Tento promotér, Dj a moderátor patří mezi průkopníky klubové hudby na Vysočině a jejím blízkém okolí. Během svého života si prošel mnoha hudebními směry kdy se od punkové muziky dostal přes disco až k elektronické hudbě. Následovalo několik let hledání sama sebe, než si vlastně uvědomil co chce hrát a jaký styl ho bude bavit nejvíc. Elektronická taneční scéna ho vtáhla naplno a dones ho nepustila. Jako Dj stihnul zahrát ve většině menších i větších měst v ČR a také nevynechal několik zahraničních vystoupení. Hrál na nespočtu velkých parties a v mnoha klubech ať už brněnských nebo v celé ČR.

Na konci roku 1997 zakládá vlastní promo agenturu MOSP (Malformation Of Sound Production), která se zabývá pořádáním klubových nocí a parties. Do konce roku 2005 s MOSP dokázal zrealizovat kolem šedesáti úspěšných klubových nocí (Ultratech, Reality Pulse, Earthquake, Inferno, Critic Beat, atd.). Zygy patří mezi respektované promotéry a jeho agentura udává směr klubové scéně na Vysočině ještě dnes.

Dva roky byl spolumoderátorem pořadu Dance Mania na radiu Vysočina a dodnes pravidelně navštěvuje jako host různé rádiové show po celé ČR a zde můžete slyšet jeho sety.
Dříve se zabýval vlastní produkcí, která byla spíše ambientní a v současné době toho času zase tak moc nemá aby mohl tvořit. Má za sebou spolupráci s mnoha kluby kde byl rezidentem a do dnes spolupracuje s mnoha promotéry, kluby, agenturami a Dj´s.

Zygyho styl je těžké definovat, protože dokáže výborně zahrát na techno party, ale také dokáže skvěle nasát atmosféru house klubu.V jeho setech můžete slyšet spoustu různorodého techna (tribal, hardgroove, progressiv a hard), dokáže zahrát i hodně tvrdé desky a také jemný klubový europop.Pravidelně hraje jako host na různých diskotékách kde můžete slyšet jeho výborné house sety. Nemá oblíbené labely ani producenty, kupuje desky podle náboje, energie a nápadu které obsahují.

Za poslední dobu hrál po boku snad všech českých Dj´s a ze zahraničních stojí za zmínku Chris Liebing, Marco Carola, Felipe, Mark Broom, Hardcell, Regis, Preach, Redhead, Grovskopa, Ogi a mnoha dalších.

V současné době moderuje svůj TV pořad na kabelové televizi s názvem ClubZone a chystá se opět tvořit nějakou tu muziku.

Carrione aka Diesel Phunk
Dj Carrione (techno, progressive, trance) nebo DJ Diesel Phunk (house) je člověk, který se na české taneční scéně pohybuje bezmála 7 let, během nichž nasbíral mnoho djských zkušeností, které z něho udělali typ univerzálního dje. Se jménem Carrione aka Diesel phunk se tak můžete setkat nejen na plakátech techno parties, ale i na akcích zaměřených na house, kde vystupuje pod pseudonymem Diesel Phunk, a trance opět Carrione. Ovšem nejraději hraje bez stylového omezení dle svého citu a nálady publika.

První djské krůčky dje Carrione se odehrávali v podhoubí pražské house scény, kde se tehdy ještě výhradně techno dj Carrione snažil prosadit mezi množstvím začínajících djů. V této době začíná Carrione hojně spolupracovat s další mladou nadějí pražské scény house djem Johnykem, s nímž pravidelně hrával v legendárním pražském klubu XT3.

Jak rostly Carrionovy zkušenosti, tak i přibývalo možností prezentovat své hudební cítění v klubech Spiral club, CZ Beat nebo např. Terminal bar. Ovšem pro jeho další vývoj byla nejdůležitější spolupráce se Spiral clubem, konkrétně s duem djů Trisco a Prochy (dnes Pete Walk), kteří dovedli u dje Carrione probudit zájem nejen o house, ale i trance a hlavně dali Carrionovi možnost hrát po svém boku, čímž získával řadu neocenitelných zkušeností. Později přicházejí i první hraní ve významných pražských klubech Radost FX, Industry 55, celé řadě klubů po celé ČR s ojedinělými návštěvami sousedního Slovenska a rezidentura na sérii akcí Atom Pop, které českému publiku představili nejednu světovou hvězdu.

Rok 2002 byl pro dje Carrione celý ve znamení příprav na nakonec bohužel neuskutečněný festival Megatron, který se jednoznačně stal černým Petrem české taneční scény pro rok 2002. Po krachu tohoto festivalu se Carrione stahuje do ústraní.

Až po dlouhých šesti měsících se znova objevuje jméno Carrione na české taneční scéně a to hlavně díky přispění pražského dje B.One.K a pardubického Mike Goldfinche. Carrione se opět začíná objevovat v klubech po celé ČR po boku nejen české djské špičky. V této době Carrione navazuje užší spolupráci s djem B.One.K, která se vyznačuje převážně promotérskou činností. Oba djs využívají svých zkušeností a zakládají putovní klubové noci Kamikaze a Dance Extravaganza, která je napojena na stejnojmennou radiovou show.
Rok 2004 je pro dje Carrione rokem nových zkušeností nejenže stojí u zrodu nového internetového média Hudebniportal.cz, ale společně se svým producentským partnerem zakládá hudební projekt Shaderlands, který později mění jméno na Diesel Phunk.

V roce 2005 dj Carrione přidává ke svému jménu natrvalo přídomek Diesel Phunk a stává se rezidentem jednoho z nejpopulárnějších klubů v ČR, pražského klubu Mecca a noci Meccamix, která se stává nejnavštěvovanější klubovou akcí na české taneční scéně a vyznačuje se spoluprácí s anglickým klubem Ministry of Sound. V této době se rozrůstá i činnost internetového média Hudebniportal.cz, které se transformuje v portál MIX.cz.

Dnes je dj Carrione aka Diesel Phunk vlastně multikulturním člověkem, protože se kromě djingu a promotérské činnosti věnuje i internetovému médiu MIX.cz, jež si vydobylo významné postavení na českém internetu. Jeho dj Carrione aka Diesel Phunk již zdaleka není spojeno jen s technem, ale i s trancem, progressive, house a stále populárnějším electro-housem. Díky svému hudebnímu podání a citu se jeho jméno objevuje na line-upech nespočtu klubů a významných akcí v čele s rezidencemi v německém Ambergu, na mexickém rádiu Masmusic a show Global Beat a na klubových nocích pod hlavičkou spřáteleného serveru Czech-Dance.com.

Nifty
Hlavní osoba stojící za projektem Czech Dance, který se nezabývá jen promoterskou činností a djingem, ale navíc i provozem stejnojmenného serveru, který své čtenáře informuje o aktuálním dění na poli elektronické hudby. V rámci djingu se se jménem Dj Nifty můžeme setkávat od roku 2003, kdy se Nifty aktivně podílel na programu hned dvou hudebních prostorů v čele s klubem Mír v Uherském Hradišti. Hudebně se dj Nifty pohybuje ve vodách v současnosti stále oblíbenějších hudebních stylů Progressive a Trance. Zajímavostí této osobnosti je striktní využívání tzv. PC djingu, při němž nejsou používány klasické gramofony, ale pracuje se v software umožňujícím tzv. on-line mix např. Traktor Studio, Ableton apod.

Daun
Pokud by jste hledali na české taneční scéně dje, který hraje progressive a tech-trance s větším zápalem, tak pochybujeme, že uspějete. Daunovo podání je velmi osobité a vyznačuje se velkým zápalem, který snoubí jeho elegantní styl s opravdovým zážitkem. Tento příjemný, vždy usměvavý dj, vám otevře srdce a oddá vás tanečnímu zápalu, který bude prostupovat skrze vaše těla i duši.



Axiom
Dj Axiom pochází ze Žďáru nad Sázavou a v současné době žije v Brně. O taneční muziku se zajímá již od mládí. Kolem patnáctého roku věku poslouchal muziku od interpretů jako The Prodigy, Music Instructor, Daft Punk a další.

Na střední škole, někdy kolem roku 1997, se přes kamarády dostal k technu, které v té době zažívalo v ČR velký booom. Poté ale slyšel věci od německých producentů jako např. od Johannese Heila, či prvotiny mnichovského labelu International Deejay Gigolos a techno u něj “na věky” ustoupilo do pozadí.

Za gramofony se poprvé postavil v roce 2002. Představil se na mnoha klubovkách, především na Vysočině (Jihlava, Třebíč, Vel. Meziříčí, Žďár), ale také v Praze, Brně, Olomouci atd. po boku DJs jako např. Mark Broom (GB), Diana D’Rouze (Pol), Toky (Sk), Dalo (Sk), Balthazar (Bg), Van Bass (A), Marcelo K2 aka The Pusher (Bra)…

V roce 2005 se mezi jeho nejvýznamnější úspěchy zařadilo hraní na největším moravském techno festivalu Hradhouse v Boskovicích, letos to bylo vystoupení na nejlepší klubovce v Brně - na Elektře v klubu Fléda. Dostal se také do finále “Final DJ Session”, což byla DJská soutěž pořádaná serverem poslouchej.net (z asi stovky demo setů mezi 6 nejlepších ve finále, kde jeho electro minimal příliš nezapadl do housové kocepce večera). “Axiom je jeden z těch nejlepších, kteří si zaslouží, aby šli nahoru,” napsal o něm Tomáš Ondráček aka Fly - manager klubu Fléda, jedna z hlavních postav www.rave.cz a vůbec elektronické scény nejen v Brně.

V současné době se věnuje především vlastní produkci, kterou se snaží zapojovat do svých DJských setů.



Klub Styx se nalézá v blízkosti stanice metra Invalidovna na trase B v těsné blízkosti hotelu Olympik na adrese Sokolovská 144/349, Praha 8.

www.czech-dance.com
www.mosp.info
www.djcarrione.com

 
Czech Dance vs. MOSP příští pátek ve Styxu

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016