PARTYINFO

 

HÁDEJ KDO TURNÉ

Datum konání:
26.01.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Platinum Soul DJs & leaders aka Abdul Rahman 52 a Enemy
Live:
Indy & Wich, Vec, Orion, Wladimir, La4, The Regime, Káča Winterová, Viktor Hazard
Popis:
vstup 150/249 czk
Line-up:
19:00 – 20:30 Abdul Rahman 52 & Enemy
20:30 – 22:00 Křest Indy & Wich
Vec, Orion, Wladimir 518, La4, Idea, The Regime, Kateřina Winterová
22:00 – 23:00 Wich
23:00 – 00:00 Viktor Hazard Rap Superstar Volume 2 set
00:00 – ??:?? DJs Abdul Rahman 52 & Enemy
+ Promítání legendárního Brazilského hip - hop dokumentu Batalha de Bboys.
 
 
Indy: "Mám pocit, že lidi maj' naší novou desku už rok."
V pátek v Roxy pokřtí hiphopové duo Indy a Wich svou druhou desku Hádej kdo. Společně s parťáky Orionem, Vladimirem518, Vecem a La4 pražskému publiku představí zbrusu nový materiál, který redakce časopisu Filter prohlásila za nejlepší domácí album roku 2006. Polovina kapely - Indy - nám exkluzivně prozradil podrobnosti ze křtu, ale také něco o dolisu alba. Na nové edici by k muzice měl přibýt i videoklip.
 

V pátek skončí první část vašeho turné k nové desce Hádej kdo. Jak jsi spokojený s dosavadním průběhem turné? Mělo doposud, pokud se nepletu, čtyři zastávky.

Tohle je pátej koncert, poslední ještě proběhne ve Frýdku, jinak jedem v podstatě každej víkend s novym programem...Wich, já, La4 a zatim super, lidi maj desku znaj to...

Po více než čtyřech letech jste fanouškům nabídli zbrusu nový materiál. Jste spokojení s jejich reakcí na něj?

Určitě, někde máš ale pocit, že ti lidi maj Hádej Kdo už rok doma, jak to maj najetý a někde vyloženě cejtíš, že to naposlouchávaj, třeba na Slovensku tejden po releasu lidi skandovali refrén, znali slova prostě všechno, to je potom skvělý.

Čím bude páteční koncert v Roxy speciální? Jasně, konečně pokřtíte album, ale nabídnete lidem, kteří na vás přijdou něco víc, než sprchu šampaňským?

Nabídnem jim Andrého, Wiche, La4 a naší novou show. Ta akce je možná trochu speciální tím, že klademe důraz taky na djskou stránku věci. To se v klubech zatim moc nenosí, že by lidi přišli tancovat na set, až teď poslední dobou se to mění. To znamená, že se před velkým sálem objeví Rap Superstar Viktor Hazard ze Slovenska, kterej představí svůj novej oficiální mixtape Rap Superstar Vol.2. Myslim, že to bude společně s progresí od Platinum Soul Djs Abdul 52 a Enemy něco jinýho.

Wich ve své vrozené hyperaktivitě stihl dokončit i album s Američanem Niem, bývalým leadrem projektu Cherry Hill. Proč i tahle desku polijete bublinama v pátek v Roxy?

Jasná, ten projekt se jmenuje Wich presents "Nironic - Chronicles of Nomad", a je to čerstvě vydaný album, který natočil Wich a Ni. Komplet anglicky, myslim, že super věc. Křtíme společně v pátek 26. ledna v Roxy..

V Roxy se musí končit krutou policejní hodinou. Proč jste si vybrali právě tenhle podnik? Jinde byste mohli show natáhnout, případně začít o něco později.

Důvodů je víc. Jeden z nich je i ten, že nebylo moc alternativních míst, kde to udělat. Třeba v Abatonu jsme zase měli problém, že kdyby přišlo hodně lidí, tak horní místnost pro živáky nebude stačit, a uvidí to každej pátej...

Jak se prodává nová deska a co klip?

Zhruba od prvního tejdne v prosinci až do poloviny ledna kolem 5000 kusů, to je super. Budeme dolisovávat, zkusíme na novou edici dát videoklip, kterej by měl bejt hotovej na konci února, teď akorát začínáme točit.

Kdy zase budete hrát v Praze?

Po tý Roxy teď 26. ledna budem dělat na jaře koncert asi v Retru, do léta tu zahrajeme ještě nejspíš dvakrát.

 
Indy & Wich budou křtít album v Roxy

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016