PARTYINFO

 

LOSE CONTROL

Datum konání:
27.01.2007 - sobota
Místo konání:
Ostrava - Marley
DJs:
Vanvega (ru), Piri (ecliptic side), Tom Cabrol (ecliptic side), Woitta (ecliptic side)

Info:
http://eclipticside.zulu.cz
Popis:
start 20:00, vstup 50 czk
Line-up:
20:00h Tom Carbol
22:00h Piri
00:00h Vanvega
02:00h Woitta
 
 
Profily DJs k lednové akci Loose Control v Ostravě

DJ VanVega - Bio

DJ VanVega (Vanatur Eremyan) pochází z ruského Jekatěrinburgu.  Hudbě se věnuje už od svých 16 let. Při studiu na lyceu Uralské Univerzity se učí mixovat v místní dj-school. Načež později zakládá "Alien Soul´s promo group" a začíná organizovat vlastní progressive party. V roce 2006 se setkáva se členy "WelcomeMusic promo group", s kterými se brzy spřátelí a party již pořádají společně. Hraje v klubech Da bar, Angar, Deja Vu, B52 s djs jako dj Andrey Buhgamer, dj Txai, dj Control & dj Anton Check, dj Kristina, dj Zahar, dj TnT, dj Drozdoff aj.

DJ VanVega: "Vždy dávám přednost kvalitě a inteligentnímu zvuku ..."
DJ VanVega: "Myslím, že je velmi vzrušující hrát svůj vlastní styl, vaší vlastní představu hudby lidem na parketě. Hudbu naší duše, našeho těla. Když se podíváte na lidi, kteří tančí celou noc na vaši hudbu a jsou absolutně volní a šťastní, můžete si říct: Ano, tuhle party jsem udělal jako profesionál... Trance je hudba pro duši... Když ji posloucháte, rozumíte tomu, jak je svět nádherný..."
Skvělý promotér, producent a DJ, světová legenda elektronické hudby, král techna a rave Laurent Garnier řekl: "Když hraju svoje sety, vídím do lidí... jejich pocity, jejich myšlenky..."

Oblíbené styly: Breaks, Progressive House, Progressive Trance, Techno
Oblíbené labely: Baroque, Armada, 3beatbreaks, Bedrock, SilverPlanet, Audiotherapy,
Perfecto, MB Selections...

DJ Piri - bio

DJ Piri, vlastním jménem Petr Novák, se narodil (1977) a žije v Ostravě.  Ovlivněn především kapelou Depeche Mode a projekty typu Autechre, Biosphere, Aphex Twin, The Orb, The Future Sound Of London začal s hraním v roce 1996, pouštěním ambientu a electra na chill out parties. Avšak postupem času, za přispění DJ Gospy a
DJ Pad-my (Blochemy), přešel k mixovaní tanečních stylů (drum&bass a různé odnože house music).

Má za sebou hraní v několika městech a klubech v České republice (Ostrava - Fabric, Planet, Coffee shop, Boomerang, Bar-vy, Marley, Tančírna, Acid, Marná Sláva, Chlív... // Olomouc - Depo // Brno - Perpetuum, Sofa // Praha - Chateau L´enfer Rouge a v mnoha dalších), ale také i v sousedním Polsku (Gliwice - Ex.lemon // Rybnik - Pozytywka).

V současnosti hraje hudbu na pomezí tech / deep / progressive house. Je rezidentem klubové noci Smoke Essence v klubu Cafe de la Ostrava na Stodolní ulici v centrum Ostravy (hosté: DJs Marco Jelic (Yu), David Drum + live vocal by Dominique (PL), Ian Blond (CZ), Marcco (Cz), Taureen (Cz), Nelo (Cz), Raa.o (Cz), Leepo (Cz), PK (Cz), Ra-2n-sky (Cz)...
Mohli jste jej také slyšet v klubu Fabric na parties Acapulco (DJs Chris Cowie (Uk), Lucca (Cz)...), Silvestr 2006 (DJs Lady Jane (Ch), Martin Gredner (Cz)...), 6. Narozeniny Klubu Fabric (DJs Le Blanc (Nl), Diana D Rouze (Pl), Michael Burian (Cz), Peet + Tommy Rogers (Cz)...), na ostravském výstavišti na party Garage 002 (DJs Ogi (HR), Chris Sadler (UK)...) a after party Sun Of Ostrava (DJs Sonique (Uk), Cj Bolland (Be), Angelo Mike (PL)...) nebo na mnoha dalších parties.

Je také zakladatelem drum&bassového projektu Lookingbass (dj + live bass + mc) s kterým vystupoval na parties po boku takových hvězd jako jsou DJs Andy Haze (UK) (Digital Unicode - Výstaviště, Ostrava), Palotai (Hu) (United 002 / Slim Slam Drum XVII - Výstaviště, Ostrava), Falcon (Nl) (Shpekulation - KD Válcoven plechu,
Frýdek-Místek), projekt Ear Drum Crew (Sk) (Mlýnice - Areál "Mlýnská zahrada", Studénka) nebo kapela Nesselsdorf (Star Trax - CO Kryt, Kopřivnice).

Aktuální TOP10:
01. Tango & Greed - Inside The Cristal Circle
02. The Future Sound Of London - We Have Explosive (King Roc Remix)
03. Andrew K & Simuck - Mar De Oro (V-Sag Cypriot Remix)
04. Tomcraft & Jimmy Pop - Broadsword Calling Danny Boy (Original Mix)
05. Quivver Ft Niki Mak - Not Givin Up (Dirt Bag Dub)
06. Tiga - (Far From) Home (Digitalism Remix)
07. Phil K & Habersham - Cloudbrake (Lexicon Avenue Remix)
08. Bedrock - Santiago (Guy Gerber´S Hotrod Mix)
09. H.I.T.S. - We Feel Mode
10. Planet Funk - Stop Me (King Unique Remix)

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016