PARTYINFO

 

NEW YEAR'S PARTY 2006

Datum konání:
31.12.2006 - neděle
Místo konání:
Praha - Music Club 77
DJs:
Joseph Carollac (show agency), Marshall (sk), Aimac vs. Spancer (musicclub77.cz)
Info:
salgo10@email.cz
Popis:
vstup 300 czk
 
 
Houseový Silvestr v pražském Music Clubu 77

Přechod mezi rokem stávajícím a tím nadcházejícím může vnímat odlišně každý z nás..
Někdo si říká, že příští kalendářní rok bude pár věcí jinak a udělá za uplynulým rokem pomyslnou čáru. Někdo to tak ale brát nemusí a život pro něj plyne dál. Vidí to jen jako změnu posledního čísla na konci čtyřčíslí, které nám dává najevo, kolik let už uplynulo a jak nezastavitelně stárneme.

Co ale většinu lidí na celém světe spojuje je to, že ku příležitosti příchodu Nového Roku pořádají jeho oslavu. My nejsme vyjímkou, a věřte , že chceme připravit večírek na který budeme všichni dlouho vzpomínat.. Přijměte tyto řádky jako pozvánku k oslavě Nového Roku, kterou připravujeme v klubu Music Club 77.

Jedná se o relativně nový prostor, který se po kratší přestávce znovu otevírá právě na Silvestra. Nachází se, jak už je dnes povětšinou standardem ve sklepních prostorech budovy a celkově nesporně působí undergroundovým dojmem, a to určitě ne proto, že je "pod povrchem". Proč tomu tak je, můžete posoudit sami, pokud máte zájem.

Klub najdete asi 500 m od stanice metra Jiřího z Poděbrad a přibližně 50m od Žižkovského vysílače, to jen pro Vaší představu. Na půlnoční přípitek, okouknout ohňostroje a nasát trochu novoroční atmosféry půjdeme všichni pravděpodobně právě k vysílači, a poté se vrátíme do klubu, ale samozřejmě je na každém z vás jak naloží s časem okolo 24:00.

Co se týče prostoru v klubu, má dvě místnosti, z nichž jedna slouží spíše k odpočinku a v té druhé větší je bar, prostor pro Djs, světelný park a samozřejmě zvukový aparát, jehož hodnocení raději necháme na vás, protože dnes je zdá se být trendem často hodnotit zvuk, ale když si tak pročítáte reporty z akcí, tak máte spíš dojem, že každý z pisatelů byl na jiné párty a omylem se jejich dojmy potkaly na jedné stránce. A pak si vyberte..

V klubu je dostatek prostoru k pohybu, nespočet barových židlí a několik gaučů k sezení.
Ještě bych dodal k vizuální stránce "věci"- v klubu bude videoprojekce, tak akorát světelných efektů a v neposlední řadě 4 zelené, bodové lasery, které ve spojení s kouřem (upozorňujeme – opravdu bez problému dýchatelného!), který jde navíc od stropu a ne od země, tvoří opravdu efektní podívanou. Nezapomínáme ani na občerstvení, a tak budou k dispozici chlebíčky, případně nějaká pasta, zkrátka něco studeného k zakousnutí, kdyby měl někdo chuť (samozřejmě zadarmo). Nabídka pití bude klasická, od pivek, přes panáky všeho druhu, míchané drinky atd + po vstupu jeden "welcome drink".

Celou noc nás bude provázet pečlivě umíchaná hudba od Djů Marshalla ze Slovenska, Josepha Carollaca a ve společném setu z gramofonů a notebooku Aimaca a Spancera. Rozhodně nečekejte od těchto čtyř chlapíků nic deep, ale naopak, záležitosti hodné oslavy tohoto typu. Například house téměř ve všech jeho podobách, něco minimalu, rozhodně také electra a něco jemnějšího techna, žádné "výplachy". Věřte, že to nebude nic nudného, kdo ty kluky zná, tak ví na co se může těšit.

Poslední informace se týká vstupu a ten bude rovných 300,- Kč. Pokud máte zájem, zavolejte na  602 229 899 domluvíte se.

A jedno přání na závěr: Buďte zdrávi, ať jste kdekoliv a kdykoliv..

 
Informace o oslavách Silvestra v pražském Music Clubu 77

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016