PARTYINFO

 

Datum konání:
13.12.2006 - středa
Místo konání:
Praha - Akropolis
Live:
Skyline
Popis:
start 19:30, vstup 150/200 czk
 
 
Skyline odehrají příští středu koncert v Akropoli

Taneční kapela Skyline, která je čím dál tím vyhledávanější pro svá živá vystoupení, odehraje příští středu 13.12.2006 v Paláci Akropolis svůj poslední koncert v Praze v roce 2006.

Kapela Skyline začínala v roce 1997 jako parta nezkušených teenagerů, ale postupně se vypracovali na jedny z nejvýraznějších tahounů české klubové scény. Od drumandbassových počátků jejich tvorba postupně vykrystalizovala na energický a nezamindrákovaný taneční pop nového tisíciletí.

Letošní rok byl pro Skyline velmi úspěšný. Vydali své třetí album Virginplatonicpanic k jehož skladbě Ladies nedávno vznikl videoklip, odehráli téměř 60 vydařených koncertů v ČR, na Slovensku a zahráli si poprvé i v Londýně, kde jim na vydařeném koncertě předskakovali angličtí Visionary Underground.

Skyline jsou vyhlášeni svými energickými koncerty, chytlavými songy a ryze současnou kombinací elektroniky, živých nástrojů a bezkonkurenčních vokálů. Je známo, že jejich živá vystoupení patří k těm nejlepším a nedávno se o tom mohli nedávno přesvědčit na vyprodaných koncertech například v Plzni nebo Liberci.

Zde je přehled zbývajících vystoupení Skyline v letošním roce.

13.12.  Praha, Palác Akropolis
16.12.  Nové město nad Metují, Rockový klub Zámecký sklep
26.01.  Česká Lípa, Kulturní dům

Koncert v Paláci Akropolis začíná v 19:30, vstupenky v předprodeji jsou za 150,- Kč, v den koncertu pak za 200,- Kč.

Více informací o kapele najdete na
www.skylineweb.cz
www.youtube.com/user/skylinetv
 www.myspace.com/skylinecz
www.palacakropolis.cz

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016