PARTYINFO

 

O`SEEX

Datum konání:
25.12.2006 - pondělí
Místo konání:
Brno - 7. Nebe
DJs:
Hydrophonic, Chris Sadler, Aton, Marcus Cooper, Louis&Guga, Michael Scuberman, Axiom, W.Dj, Cuba6, Wally D, Mischa.N, Wrist, Excubitor
Popis:
start 20:00
 
 
Klubovka O´seex opět v 7. nebi

V pondělí 25. prosince, po rozbalení všech dárečků a dojídání kapra s bramborovým salátem, se v brněnském klubu 7. nebe uskuteční další pokračování úspěšné klubové párty O´seex. Datum této akce se v sedmém nebi stal již tradicí a to, že nepůjde pouze o … :) , dokazuje následující.

Tentokrát to bude speciální narozeninový díl, na kterém se představí opět celá řada známých djs. Jedním z nich, bude resident klubu Roxy a moderátor rádia Fajn v jedné osobě dj Chris Sadler. Tohoto anglicko - českého dje, kterého zajisté není třeba mnohým představovat, jste mohli slyšet na nespočetném množství festivalů, ale především i na klubových akcích, a to nejen v České Republice. Již podruhé do 7.nebe se nám přijede představit původem švédský dj Aton, který momentálně pravidelně vystupuje v pražském multiklubu Karlovy Lázně na akcích s názvem Ultra. Od tohoto dje můžete čekat barevný set z oblastí stylů groovy techna a tech-electra. Dalšími zajisté zajímavými hosty na hlavní stagi bude zlínský electro-houseový Marcus Cooper, který momentálně vede radiový pořad, perspektivní duo brněnské taneční scény Louis & Guga a patriot olomouckých akcí Michael Scuberman.
Pochopitelně nebude chybět ani resident této párty, dj Hydrophonic.

Druhá stage, jak už název napovídá (Bizzare electro stage), bude ve znamení klubového bigroom sexy electra, které poslední roky udává směr tanečníkům mnoha zemí. Pozvání na ni přijali dj Axiom, electro veterán W.dj, brněnský novodobý objev Wally D, residentní djs sedmého nebe Mischa.N a Cuba 6, premiérově dj Wrist, který slibuje pestrý set plný breaků, a Excubitor

Mezi specialitami se objeví videoprojekce, fresh fruit, deco, doplnění zvuku a úprava světelného parku. Akce začne ve 20.00 a její jedinečnou klubovou atmosféru si budete moci vychutnávat do pozdních ranních hodin!!!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016