PARTYINFO

 

IBIZA SILVESTR

Datum konání:
31.12.2006 - neděle
Místo konání:
Brno - 7. Nebe
DJs:
1st stage - Charlie Jan (pl), Michal Poliak, Hydrophonic, Radan Mach, Sors, Cuba 6
2nd stage - Misha.N, Carlos, guests
Live:
RoBoTech
 
 
Info o oslavách Silvestra v brněnském 7. nebi

V klubu 7. Nebe v Brně proběhne v neděli na Silvestra 31. 12. 2006 skvělá oslava Nového roku nazvaná Ibiza Silvestr. Ibiza proto, aby vnesla trochu slunce do našich pařmenských duší v těchto šerých studených zimních dnech. Vzhledem k tomu, že jde o pořádný mejdan, stylově se akce bude pohybovat od sladkého trance, přes snivý progressive a drtivé elektro, taneční house až k energickému technu, samozřejmě nemůže chybět ani pestrý výběr oldschool hitů od Green Velvet až po Internacionálu.

Jako hlavní host přijal pozvání až z dalekého Polska asi nejúspěšnější dj legendární party Sound of Ibiza – Charlie Jan. Sekundovat mu budou nejoblíbenější djs brněnské taneční scény – BB Mike aka Michal Poliak, který nedávno vydal desku s djem Preachem a provařeným Orbithem. Další brněnská stálice a dj kterému kariéra stoupá jako světlice je Hydrophonic, který se dokonce umístil jako šestý (ale mohl být klidně i pátý) nejoblíbenější dj v ČR za rok 2005 podle prestižního žebříčku Czech dance awards. Neopomněli jsme ani na legendy brněnské scény – spolutvůrce Jerryho hitu Eclectic – Robotech – místní ikona, téměř polobůh zahraje live svoji vlastní tvorbu. Dokonce nás navštíví i naprosto ojedinělá legenda – ořechovský dj Sors, který sice vyměnil djský court za soudní, ale možná ještě úspěšněji, předvede nám naprosto originální pojetí paragrafového techna. Dále vystoupí v Brně oblíbený Radan Mach, který tímto slibuje speciální silvestrovský set a spousta dalších djů na jejichž jména si ani nevzpomenu, ostatně je najdete na plakátech, no však víme. 
Co kromě skvělé hudby můžeme očekávat – pro prvních 50 drink Frisco zdarmapro prvních 100 panák Berentzen Ferneta na přivítanou, také zdarma, navíc od krásných hostesek (vybíral je Honzík a jemu se dá věřit).

Startujeme ve 20:00 a kdy končíme tak to je otázka. Vstupné je 199 Kč (zaokrouhleno 200) a lístky lze v předprodeji zakoupit v 7. Nebi na baru nebo ve Fatalrecords. Tak se uvidíme. Šťastný Nový rok 2007.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016