PARTYINFO

 

SILVESTR

Datum konání:
31.12.2006 - neděle
Místo konání:
Praha - Styx
DJs:
Matthew & Finidi, Nifty & Daun, Carrione aka Diesel Phunk
Info:
http://www.czech-dance.com
Popis:
vstup 100 czk, start 20:00
Line-up:
20:00 – 00:00 Daun vs. Nifty
00:00 - 02:00 Matthew vs. Finidy
 
 
Silvestr ve Styxu
silvestrovské občerstvení, light show, videoprojection, virtual dancers
 

Silvestr pod taktovkou Czech Dance

Poslední noc roku si žádá řádnou oslavu plnou šampaňského, veselí a nekonečných ohňostrojů. Svou troškou do atmosféry poslední noci roku hodlá přispět i pražský klub Styx, který pro tuto noc připravuje speciální silvestrovskou veselici navazující na pravidelné noci Czech Dance.

Silvestrovské bublinky ve Styxu

Co silvestrovská noc v pražském Styxu nabídne? Silvestrovská noc je jednou v roce a tomu bude odpovídat i její hudební nabídky. O jedinečnou atmosféru noci se po hudební stránce tentokrát postarají hned dvě djské dvojice, které svým setem podpoří dj Carrione aka Diesel Phunk.

První dvojicí a rovněž speciálními hosty večera jsou Matthew & Finidi, kteří ač společně vystupují poměrně krátkou dobu, tak na jejich jména rozhodně nenarazíte samostatně. Tato dvojice se plně soustředí na svá společná vystoupení, která jsou propracována do nejmenšího detailu a tepou převážně ve svižném rytmu progressive techna.

Druhou dvojicí večera bude premiérové spojení djů Niftyho & Dauna a my se nechme překvapit co vznikne ze spojení temperamentu dj Dauna a citu dje Niftyho. Každopádně víme, že oba interpreti se pohybují na vlnách progressive a trance.

Jakousi černou ovcí večera bude poslední vystupující, kterým je dj Carrione aka Diesel Punk, jež se představí ve svém "klasickém pojetí". CaD zde zavrcholí svůj sváteční hudební maratón, který letos zahrnoval vystoupení v pražském klubu Vertigo, kosteleckém Mystery, německém Ambergu a na pardubické After Christmas Party v klubu Atomik. Co si na nás připraví na silvestrovskou noc je opět překvapením. Pokud víme, tak tento dj je schopen zahrát jak houseový set, tak i tranceový, techno či progressive set. Co bude prezentovat o silvestrovské noci bude záležet i na vás.

Z výše uvedeného je patrné, že hudební nabídka noci bude více jak pestrá s množstvím hudebních laskomin. Ovšem jednotlivá vystoupení budou i bilancovat, tudíž si dosytnosti užijete nejen žhavých novinek, ale mnohdy se zabrousí i do dob dávno minulých v podobě osvědčených hitů.

Hudba není vším, co noc nabídne

Organizátoři samozřejmě nemysleli jen na hudební stránku noci a nabízejí návštěvníkům vizuální prožitek v podobě posílené světelné show, tématické videoprojekce s nezapomenutelnou virtuální tanečnicí. Pro tancem unavené bude připraveno i silvestrovské občerstvení.

Kam na Silvestra, když sněhu je nedostatek i na horách? Jedině do pražského klubu Styx!

Kde se klub Styx nalézá?

Klub Styx se nalézá v blízkosti stanice metra Invalidovna na trase B v těsné blízkosti hotelu Olympik na adrese Sokolovská 144/349, Praha 8.

www.czech-dance.com
www.djcarrione.com

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016