PARTYINFO

 

GIVE ME 5 !!!

Datum konání:
09.12.2006 - sobota
Místo konání:
Plzeň - In Spiral
DJs:
Lady Lite, MC Mary Jane, Wasp, MC Doc, Booyaka junglistic squad, Babylonrocker, A.L.I., Mad Tongan,
Popis:
vstup 50 czk
 
 
Plzeňský klub In Spiral slaví v sobotu 5. narozeniny

Tak bacha…plzeňský klub In Spiral slaví již 5. narozeniny. Na oslavu kulatého výročí jsme pro vás na sobotu 9. 12. 2006 připravili ve spolupráci s klubem Neutral další třípatrovej mejdan s názvem Give Me 5 !!!

Na hlavním ragga & junglovém stagi v In Spiralu pro vás zahrají hosté z Belgie a to djka Lady Lite za podpory Mc Mary Jane. V současnosti je Lady Lite jednou z nejlepších raggajungle djek v Belgii. Kombinace její dávné lásky k reggae a novější k jungle vytváří její osobitý a unikátní raggajungle a raggacore styl. Sety s MC Mary Jane jsou vždy živé, plné zábavy a překvapení. V InSpiralu hrála už jednou a kdo byl, ten jistě potvrdí …  Dalšími hosty z Belgie budou DJ Wasp s Mc Docem. Wasp je velmi zkušený a hlavně všestranný dj, hrající pod Dedkob a Bassground crew. Jeho silnou zbraní je široký záběr, protože Wasp dokáže přejít od jump upu přes temný dark step do monstrózních drum&bassových beatů. A navíc jsou jeho mixy chirurgicky přesné! Celou party rozjedou a zakončí jungloví residenti klubu In Spiral aka Booyaka junglistic squad.

Dancehall & hip hop v klubu Neutral zajistí známé pražské djské duo Showstarzz neboli DJ  Babylonrocker a DJ A.L.I. Podpoří je objev dancehall scény DJ Mad Tongan.

Ve sklepě na Restaurant Stagi uslyšíte eklektický mix (od dechofky po happy hard core) v podání djských gratulantů & residentů klubu In Spiral.

To celé za speciální cenu pouhých 50 CZK na celej barák. A navíc se můžete těšit na posílený světelný park, narozeninové dekorace & welcome drink pro každého návštěvníka.

Přímý přenos z In Spiral stage si můžete poslechnout na webovém radiu www.radioinspiral.tk, ale tato možnost je určena pouze našim fanouškům toho času v zahraničí, jiný důvod neúčasti neberem a neuznáváme :))…muhehe.

Přijďte nám dát 5 :)))


www.myspace.com/djladylite
ww.myspace.com/djwasp
www.myspace.com/dreamzofcreationz
www.inspiral.cz
www.neutralclub.cz


Lady Lite

Už jako malá měla Lady Lite v oblibě černou hudbu - soul, blues, ale hlavně reggae. Později, někdy kolem přelomu milénia se zamilovala do jungle oldschoolu a začala si kupovat desky. Za 3 měsíce se naučila mixovat a hned začala okouzlovat taneční parket. Stala se rezidentkou parties jako Four In Trance, The Zoo, Muziek-O-Drom, spoluorganizovala akce Illtown, Underground, Tsunami v místech jako hrady, jeskyně, tovární haly, hotely, louky.. Během této doby ještě stačila založit JJ Records, později Illtown records.
V současnosti je Lady Lite jednou z nejlepších raggajungle djek v Belgii, vystupuje většinou v doprovodu mc Mary Jane.

Lady Lite reprezentuje formace a crew Dekob (Be), PussiesTraxes (Be), Jungle taktics, Rest in beatz, Junglistic Sistaz (Usa), Hard step sistaz (Uk) a mnoho dalších. Hraje po celé Evropě a na mnoha belgických festivalech, od oldschool hard core, drum and bassu, ragga jungle až po breakcore. Vystupovala po boku jmen jako R.A.W. aka B-Boy3000, Capital J, Krinjah, Remarc, The Panacea, Bong-Ra, Twinhooker, Paulie Walnuts, Chopstick Crew, Total Science, Usual Suspects, Krust & Die, Matrix, Dom & Roland, Jega, FFF, Eye-D, Hidden, Noizecreator, Amboss, X&trick, Kirdec.

Kombinace její dávné lásky k reggae a novější k jungle vytváří její osobitý a unikátní raggajungle a raggacore styl. Sety s MC Mary Jane jsou vždy živé, plné zábavy a překvapení.

Dj Wasp

Wasp je velmi zkušený a hlavně všestranný belgický dj, hrající pod Dedkob a Bassground crew. Jeho silnou zbraní je široký záběr, protože WASP dokáže přejít od jump upu přes temný dark step do monstrózních drum&bassových beatů. A navíc jsou jeho mixy chirurgicky přesné!
Wasp byl i součást Gamorah Sound, známého belgického projektu, který se však již rozpadl.
Kromě hraní na mnoha parties ještě v poslední době vystupuje v tandemu s djem jménem D-convict (Dedkob), pracuje na projektu globálního dnb mix CD s holandsko-izraelskou djkou Adi-J pro World of Drum and bass label (Formation recs.), také začal opět produkovat vlastní hudbu pod jménem The Associates.

Dj Wasp hrál vedle djských jmen jako je Trace, Alley Cat, Dylan, Robyn Chaos, Technical Itch, Skynet, dj Steppa, Pascal, Dillinja, Lemon D, Chris SU, Resonant Evil, Panacea, Eye-D, Hidden, Counterstrike, Noisia, Raiden, ... Wasp je součást Dylanovi crew/noci Therapy Sessions Belgie a hraje i na Therapy Sessions v Londýně a Bristolu. Tam hraje s dji jako jsou Technical Itch, Dylan, Robyn, Silent Witness, Audio, D-bridge, Kryptic Minds.

Díky svých schopnostem Wasp vystupuje často v Belgii, na festivalech Laundry Day, Pukkelpop, Step One, Forrest Free Party, Soulshine a také hodně v zahraničí – Anglie, Holandsko, Německo, Španělsko, Francie, Israel a teď poprvé přijíždí do Čech.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016