PARTYINFO

 

POP OPENING NIGHT

Datum konání:
16.12.2006 - sobota
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Rob Roar (uk) feat. Mike Allen (voc)
Popis:
start 22:00, vstup 290 czk
 
 
Pop Opening: nová klubovka v Mecce

Opening party nové housové noci klubu Mecca, kde nebudou chybět světoví DJs, zpěváci, zpěvačky a další umělci. Hlavní hvězdou prvního POPu je zakladatel Phonetic Recordings a jeden z nejžádanějších a nejrespektovanějších britských producentů & DJů - Rob Roar. Rob píše texty a skládá hudbu s Tomem Jonesem v LA, hraje v proslulých klubech jako Ministry Of Sound, Pacha, či Space, jeho skladby vysílá MTV a hrají se v oficiálním britském celonárodním Top 40. ¨

Pod jménem Max Linen napsal a vydal skladby, které v letech 2001 až 2005 ovládly taneční parkety na Ibize. Robovy vlastní skladby, remixy a texty vycházejí na respektovaných mezinárodních vydavatelstvích jako Sony či Universal a hrají se v hlavních časech na BBC Radio 1. Za všechny Robovy hity jmenujme ‘Rocket’, ‘Soulshaker’ nebo ‘Flashback’. O skladbě ‘Flashback’ se vyjádřil Roger Sanchez jako o nejlepší skladbě roku 2004.

Těšte se na opravdové lahůdky z oblasti house music, které si můžete poslechnout již nyní na www.phoneticrecordings.com v sekci Discography. Vystoupení Roba Roara doplní muž s ohromujícím hlasem – Mike Allen. Tento britský zpěvák již zpíval spolu s Tomem Jonesem, Catherine Zeta-Jones či Stereo MCs. Mike také nazpíval megahit “Rocket” ( A Natural Gambler ), který premiérově ŽIVĚ v ČR představí právě v Mecce! 

Vstup: 290,- CZK / Předprodej 190,- CZK / VIP 450,- czk / Start 22.00

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016