PARTYINFO

 

CLOSING PARTY 2006

Datum konání:
31.12.2006 - neděle
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Lee Dagger (bimbo jones, uk), Lafayette, Angel Charlie
Popis:
předprodej:
do 24.12. 890 czk
do 31.12. a na místě 990 czk
vip 1690 czk
 
 
Lee Dagger na Silvestra v Mecce
To nejlepší nakonec! Jako jediný pražský klub vám přivážíme na Silvestra zahraničního DJe světového formátu, jednoho z nejvytíženějších britských DJs, producentů a remixérů současnosti – DJe Lee Daggera. Lee je skvělým remixérem, pracuje např. pro Fatboye Slima, Michaela Jacksona, Paula McCartneyho, Annie Lenox, Pink, Deep Dish a další hvězdy. Zároveň je rezidentem nejprestižnějších londýnských klubů Pacha či The Cross.
Pod pseudonymem Bimbo Jones živě koncertuje a vydává vlastní skladby a ty nejnovější představí premiérově právě na Silvestra v Mecce. Jeho obrovské sympatie k České republice způsobily, že odřekl celou řadu lukrativních nabídek ve Velké Británii a obšťastní svou přítomností nás v Praze! Lee Dagger tentokrát zahraje speciální silvestrovský 4 hodinový set. Těšte se na klasický Leeho styl, který charakterizuje nesmírná rozmanitost a pestrost. Určitě to není jenom house music, ale barvitý karneval nejrůznějších zvuků a prvků z rocku, funky a známých vokálových skladeb.

Sečteno podtrženo - neopakovatelný hudební zážitek a mejdan s rukama nad hlavou až do rána! Leeho vystoupení podpoří DJs Lafayette & Angel Charlie, kteří zahrají na Silvestra exkluzivně a pouze v Mecce. Speciální silvestrovská show, sexy tanečnice a mnohá další překvapení! Welcome drink & občerstvení do půlnoci zdarma.
 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016