PARTYINFO

 

NUBREED.CZ CLUBBING NIGHT

Datum konání:
15.12.2006 - pátek
Místo konání:
Plzeň - PH+
DJs:
Jay (sk), Da Moon, Deen Ouvn
Popis:
start 22:00, vstup do 23:00 zdarma, poté 60 czk
 
 
NUbreed clubbing tento pátek v PH+

Je tomu již téměř rok, co vám informační portál NUbreed.cz poskytuje informace nejen o západočeské taneční scéně. Pravidelně vám přinášíme soutěže o volné vstupy, reporty, fotky z akcí a zajímavosti pro mladé lidi. Aby toho nebylo málo, připravili jsme pro vás, ve spolupráci s nejnavštěvovanějším plzeňským klubem PH+, premiérové vydání NUbreed.cz Clubbing Night!

Před nedávnem jsme založili NUbreed.cz booking, který zastupuje nadějné DJs ze západních Čech ale i zahraničí. Pod jeho křídly vystupují plzeňští DJs Da Moon a Deen Ouvn, DJ Jay ze Slovenska a česko-anglický live act Kwaczo. Není proto žádným překvapením, že se na první Nubreed.cz Clubbing Night představí právě první tři jmenovaní členové našeho bookingu.


DJ Jay (Žilina / SK)
Za mixpultem se pohybuje již více jak 10 let. V roce 1992 začal ozvučováním akcí, v roce 1995 už měl jako DJ svou rezidentní noc. Není divu, že představuje nejen pro klubery na Slovensku synonymum kvalitního groovy deep house s prvky breaks obohacené acidovými a funky samply s dobrým vokálem.
    
V Česku se Jay představil několikrát v pražské Radosti FX, CZ Beatu, Ostravském Alcatrazu, plzeňském PH+,... . Na Slovensku např.: Disco TV( cca. 30.000 lidí), Globe, Sunshine, 4Elements, BeeFree či DoubleDecker. V současnosti je rezidentem noci HeadWorx. Podílel se na tvorbě rádiové relace Extáza a později vlastní *Freeline (Go DeeJay 89.8FM).

Jay tvoří společně s prodecetem Bollo projekt Violetwins, který spojuje dj set a keyboard, softwarové syntezátory a samplery. V neposlední řadě je set obohatený vlastnou tvorbou producenta Bolla, kterému vyšel track Final Snooze na kompilácii Bee Free - 5 Elements.

DJ Da Moon (Plzeň / CZ)
Jeho progressive sound máte šanci slyšet pravidelně na rezidentní Dance In The Sky v plzeňském Sky baru, který je unikátní svým umístěním v posledním (16.) patře výškové budovy přímo v centru západočeské metropole a nově i na Renaissance v klubu PH+ rovnež v Plzni.
    
Hraje od roku 2001, ale za pultem se pohyboval po boku svého otce již od 12-ti let. Byl rezidentem Mazaného Králíčka, akcí Puls!Ng a E_music. Za tu dobu se stihl prezentovat v klubech jako: Roxy, U Bukanýra, Mix,.. a na festivalech: Summer Of Love, RedBull High Jump, Sázava Fest, Rock For People,…, ale např. i sloveské Považské Bystrici.

Jeho DJské přednosti a um v demomixu Architecture (2005) ocenil časopis XMAG jako demo měsíce.

DJ Deen Ouvn (Plzeň / CZ)
Za gramofony se poprvé postavil v roce 1998. Byl rezidentem legendárního Mazaného Králíčka, akcí Puls!Ng a E_music a středočeské Insomnia party.

V současnosti svou energickou směs progressive/elektro/tech-house až groovy/funky techna prezentuje pravidelně na rezidentních Dance In The Sky (SKY bar) a Passion (PH+ Club) v západočeské metropoli, ale např. i ve slovenských klubech Guru (Žilina), Alpia (Martin), Vrtula (Považská Bytrica), v pražské Roxy, U Bukanýra, Mecca,… nebo na loňském Summer Of Love.
    
Na pódiu stál za gramofony i vedle hudebníků jako Miloš Vacík (perkusivní mág - Tam Tam orchestra, Sluneční orchestr) a Martin Täuber (bicí).

Jeho pestrou energickou směs kvalitního house i techna s výraznou basovou linkou okořeněnou sexy vokály ocenil i časopis XMAG: „Deen Ouvn bourá svou hrou hranice, poletuje mezi násilnými škatulkami jako motýl a přesto tu má vše pevný řád a hlavně smysl. … Velkým plusem jsou přesné a téměř nekonečné mixy!“.

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016