PARTYINFO

 

TECHNOBEATY

Datum konání:
22.12.2006 - pátek
Místo konání:
Únětice - Sokolovna
DJs:
Daho, Diga, Farrelly, Picket, Chud, Šmuk, Čuřil, Nix Fungate
 
 
Techno Beaty byly přesunuty do únětické Sokolovny
Techno Beaty, které měly proběhnout 22. prosince v CZ Beatu byly přesunuty do úněticjké Sokolovny. 
 

Díky náhlému uzavření klubu CZ Beat jsme bohužel byli nuceni přesunout tuto klubovou noc do útrob únětické Sokolovny na Praze západ (5min od Suchdola a Roztok). Tento prostor je již odzkoušen mnoha akcemi a proto tato rezidentní noc djů Chuda a Šmuka se zde jistě neztratí. Naopak změna prostoru může být pozitivem vzhledem k tomu, že prostor nabízí nové možnosti, tzn. silnější zvukový a světelný aparát k vaší maximální spokojenosti.

O zábavu, a to především tu hudební, se nám tento předvánoční večer postará 8 djs, 8 osobitých stylů kde si určitě najde každý to jeho. A kdo že to vlastně všechno bude hrát? Kromě dvou rezidentů stálý host Čuřil dále pak dj Picket, Diga, Farrelly a Nix Fungate.

Jako pomyslný elektronický dáreček vám zabalíme před gramofony dje ze severních Čech, konkrétně z Jablonce nad Nisou, hudebního průkopníka, spolumajitele vinyl shopu nula2.cz a hlavně velice kvalitního dje s nevšedním hudebním přehledem, otrkaného zkušenostmi ve všech směrech, polovinu dua Daho& Ginger, dje Daha.

Pojďte s námi slavit čas vánoční stylově na mejdan. Sice nepůjde o centrum města, jak jsme všichni byli doposud zvyklí, ale když je možnost dopravit se do únětické sokolovny autobusem z dejvické stanice metra "A" č. 355, nebude to takový problém. Přijďte podpořit tuto klubovku a aktivitu všech zúčastněných z klubu CZ  Beat v jiném prostoru, který je více než příjemný a přímo stvořený k akci tohoto typu.

Celý tým Duality (CZ Beat) doufá, že se na tomto předvánočním dýchánku sejdeme v hojném počtu a užijeme si akci jak se sluší a patří.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016