PARTYINFO

 

DRUM'N'BASS SILVESTR

Datum konání:
31.12.2006 - neděle
Místo konání:
Praha - Toaster
DJs:
Kubatko, Akira b2b Anakin aka Deadly Viperz (shadowbox.cz), Bifidus Aktif (shadowbox.cz), Rudeboy (shadowbox.cz), STention (conspiracy djs), M4y4 (conspiracy djs), Stepforward djs, Nikola
Popis:
start 20:00, vstup zdarma
Line-up:
20.00 - 21.30 M4y4 b2b STention
21.30 - 23.30 Akira b2b Anakin aka Deadly Viperz
23.30 - 02.00 KUBATKO b2b Rudeboy
02.00 - 03.30 Bifidus Aktif
03.30 - 05.00 Stepforward DJs
05.00 - 00.00 ping pong

Breakbeat stage: DJ Nikola
 
 
Drumadbassový Silvestr v Toasteru
V klubu Touster na pražské Palmovce budete na Silvestra zváni k tanci od kvarteta drum and bassových DJů ze Shadowboxu: Anakina, Akiry, Bifidus Aktifa a Rudeboye. Přibyde k nim navíc ještě vážený host - producent Kubatko a dále STention, M4y4, Stepforward DJs a Nikola. A to nejlepší na konec: na Silvestra bude v Tousteru vstup zdarma!

V Tousteru (profil klubu) jste mohli zažít už několik akcí s názvem Inner Space pod taktovkou DJ Rudeboye. V listopadu byl pohoštěn polský legendární DJ Ros a na Silvestra se zde předvede jeden z nejlepších českých drum and bassových producentů: Kubatko. Pravidelní čtenáři ví, co v tomto mladém talentu tkví. Vinyl pro label Defunked a Peer Pressure a mnoho digitálních úpisů hovoří za vše. Chcete-li se navnadit, stahujte Kubatkův set složený z jeho nejčerstvější produkce.

Akira + Anakin už spolu nehrají jinak než jako Deadly Viperz. Úspěch slaví nejen u nás, ale i na Slovensku, a rakouští kolegové se před jejich sykotem také klepou. Uštknutí nejnovějšími peckami protkanými klasikami a libůstkami nerozdýchá ve spojení s dynamickou rychlou mixáží žádný posluchač. Zmijí skillz můžete checknout v live setu z open airu ze Slaného (kvalita záznamu je ale bohužel místy špatná), samotného studiového Anakina ze září vychutnejte zde.

Kubatka doplní v back 2 back setu (obíhačce, chcete-li) mladý přírůstek shadowboxího bookingu - DJ Rudeboy. Seznámit se s ním můžete v v rozhovoru a k poslechu čeká jeho set. Určitě se podívejte i na stránky, které zastřešují jeho druhou crew: Conspiracy DJs. Dále Vám zahraje i čtvrtý Shadowboxer: Bifidus Aktif, jehož poslední mix si můžete užít tady. Conspiracy DJs, pánové STention + M4y4 a Stepforward DJs line up uzavírají. K dispozici bude ještě DJ Nikola na breakbeatové stagi.

www.conspiracydjs.com // www.shadowbox.cz
www.kubatko.info // www.cafe-touster.cz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016