PARTYINFO

 

BASS SHOCK - CHRISTMAS EDITION

Datum konání:
15.12.2006 - pátek
Místo konání:
Jihlava - Edgar Music Gate
DJs:
Error (seven rec., mex), Leed (reverse art), Nommo (orangerecordings), Alvarez (orangerecordings), Emoon (reverse art), Subdega (reverse art), MC Turner (reverse art, usa), MC Khaila (reverse art), MC Orange (reverse art)
Info:
http://www.reverseart.com
leed@reverseart.com
 
 
DnB party Bass Shock s mexickým DJem Errorem bude v Jihlavě

V sobotu 15. prosince se v jihlavské Edgar Music Gate odehraje další z řady akcí s názvem Bass Shock. Tentokrát s podtitulem Christmas Edition.

Postavou číslo jedna bude DJ Error z Mexika, kterého podpoří za domácí ReverseArt crew DJ Leed na 4 gramofony společně s DJ Nommem z Orangerecordings. Celkem 6 DJs doplní trojice MCs v čele s MC Turnerem (USA).

S DJem a producentem Errorem jsme udělali krátký rozhovor:
První otázka je asi jasná. Řekni nám něco o sobě.

Narodil jsem se v Mexiku, kde jsem taky dlouho žil. Moje začátky hraní se datují do roku 2001, kdy jsem se dal dohromady s lidmi z labelu Sevenrecords, jehož jsem členem. Poslední 2 roky bydlím v Praze.

Co se ti u nás líbí, proč tu vlastně jsi?

Mám rád místa, kde můžu potkávat nový lidi, což Česká republika rozhodně je. Našel jsem si tady práci a líbí se mi pohoda v ČR.
Jaký rozdíly jsou mezi dnb scénou tady a v Mexiku?

To je hrozně těžký porovnávat. Hlavní rozdíl asi bude v tom, že tady jsou akce skoro každý den v klubech, kam se vejde maximálně pár stovek lidí. V Mexiku nejsou akce tak často, ale když se akce dělá je to opravdu velký. Rozhodně jsou častější open-air parties.

Jak bys popsal svůj styl? Co od tebe můžeme čekat?

Stylově se to asi zařadit nedá, hraju věci od darkstepu až po jump-up a někdy to proložím nějakým dubstepem nebo ragga vokálovkou. Spíš záleží na prostředí, kde hraju a na lidech, jak na moje věci reagujou.

Na co se můžeme v Jihlavě těšit?

Nedávno jsem se vrátil z Mexika, takže jsem hodně ovlivněn tím, co se hraje u nás. Tím pádem můj set bude spíš veselejší. Ke konci setu asi nasadím trochu temnější polohu, jelikož po mě nastoupí dvojice DJů na 4 gramofony a to bude asi rychta...
Každopádně, zvu všechny. Bavit se bude každý!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016