PARTYINFO

 

FOR THE LOVE OF THEATRE

Datum konání:
20.12.2006 - středa
Místo konání:
Praha - Adagio restaurant - cocktail - lounge
DJs:
Tripmain, Bon Finix
Info:
ilpasse@gmail.com
 
 
Tripmain a Bon Finix otevřou novou noc v baru Adagio

 

Premiérová akce plná radosti, kde v divadelním svetě vás očekává spousta překvapení, proběhne v středu 20. prosince od 22:00 v prostorách Adagio a je opravdu na co se těšit.

Opening party nové divadelní noci lounge-baru Adagio. Tématické dekorace a video projekce. Sushi bar, kde pro vás budou pracovat jedni z nejlepších mistrů sushi, bude v provozu po celou noc.

DJ Tripmain
Nový objev pražske taneční scény přináší na klubový parket osvěžuiící nový sound! Tripmain mistrně pracuje se všemi typy hudebního soundu a kombinuje přirozené hudební postupy a zvuk živých nástrojů s prvky elektronické hudby. Zaujme vás novými typy skladeb s výraznou rytmikou. Máte se tedy na co těšit!

DJ Bon Finix
Již stálice pražské klubové scény, rezidentní dj v několika pražských top klubech. Jeho sety vycházejí z výrazné rytmiky podpořené elektro-soundem.

Party startuje v 22:00 a potrvá do 3 hodin do rána.Vstup na party je 100,-Kč (kluci), dívky do půlnoci vstup zdarma. Jinak nezapomeňte sledovat týden před akcí letáky a pozvánky v modních obchodech a v módních místech po celém městě.

Pro více informací kontaktuj Adagio restaurant-cocktail-lounge, Polská 7, 12000, Praha 2-Vinohrady, metro Jiřího z Poděbrad, tel. 737525081.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016