PARTYINFO

 

Datum konání:
26.01.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - XT3
DJs:
Brada, Voita, Božka
Live:
Le Pneumatiq
Info:
http://www.xt3.cz
Popis:
start 22:00, vstup 80 czk
 
 
Breakbeatová noc s Le Pneumatiq v klubu XT3
 
 
V pátek 26.1. vystoupí v žižkovském klubu XT3 na svém prvním letošním pražském koncertu uskupení Le Pneumatiq – jejich veselý mix breakbeatu, drum’n‘bassu a dalších tanečních stylů značně rozčeřil stojaté vody na českých klubových pódiích, o Le Pneumatiq se začíná mluvit jako o žhavém objevu poslední doby.

Le Pneumatiq dotočili na začátku ledna pět skladeb pro nový český film Pusinky a tak bude právě na tomto koncertě exkluzivně představena jedna nová skladba z tohoto filmu a také upravená skladba „Life“, kterou výrazně obohatil svou kytarou Jan P. Muchow. Podle těch, kteří měli možnost tyto skladby slyšet, patří obě k nejlepším kouskům současného repertoáru skupiny.

Skupina se navíc vždy snaží své vystoupení okořenit performací – na tento koncert avizuje na svých stránkách (www.lepneumatiq.com) akci pod názvem „Černý Petr v XT3“ a slibuje, že přímo na pódiu bude vyhozen jeden z členů kapely!!! Ví stará pneumatika, co se z toho nakonec vyklube...

Čistý a našláplý breakbeat pak na tomto večírku zajistí trojice známých djů Brada, Voita, Bosch-K, kteří budou vynily roztáčet až do rána.

Akce začíná ve 20h a živé vystoupení Le Pneumatiq odstartuje ve 22h, vstupné je 80 Kč a zbývá dodat, že klub XT3 leží nově na Žižkově na adrese Rokycanova 29, Praha 3.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016