PARTYINFO

 

NOČNÍ ZMĚNA 007

Datum konání:
22.12.2006 - pátek
Místo konání:
Liberec - Had
DJs:
Face (techno.cz), Deepdance (techno.cz), Eazy (sever sound), Sanny + Stifler (sever sound)
Info:
http://www.sever.techno.cz
sanny@techno.cz
Popis:
start 21:00, vstup 50 czk
Line-up:
21:00 Eazy
22:30 Face
00:30 Deepdance
02:30 Sanny + Stifler
04:00 end
 
 
Noční změna s Techno.cz DJs

Vánoce se kvapem blíží, nákupní horečka vrcholí a tak je nejlepší si na chvilku odpočinout a pobavit se na pravidelné severočeské party Noční změna v rytmech house music. Opět se vypravíme do příjemných prostor klubu Had v Liberci, kde "to" vlastně všechno začalo. Klub Had se nachází v prostoru Vysokoškolských kolejí v bloku D, který najdete v městské části Harcov za libereckou přehradou ve směru z centra.

Navíc dva příchozí návštěvníci mají možnost získat volné vstupy jak na samotnou Noční Změnu 007, tak hlavně na letošní ročník největší vánoční akce Aquaphonic 2006. A co proto musíte udělat? V podstatě nic složitého. Stačí vám totiž, když přijdete jako 15. nebo 35. návštěvník v pořadí a tím automaticky získáváte volné vstupy.

Jako první vystoupí ve 21:00 liberecká "legenda" a houseový matador DJ Eazy, který všechny příchozí připraví svým deephouseovým setem na hlavní hosty večera. Jeho podání houseu je kombinace starých osvědčených hitovek a novinek, u kterých se nudit nebudete a starší clubbeři si rádi zavzpomínají na začátky taneční scény.

Ve 22:30 uvolní místo za gramofony prvnímu z hostí, kterým bude DJ Face z bookingu Techno.cz. Toho v současnosti nejvíce ovlivňuje electro house, ale jeho láska k deep houseu s prvky funky a jazzu je víceméně také známa. Jeho hudební znalosti a rozhled je natolik široký, že jistě dokáže vytáhnout ze svého kufru spoustu zajímavých desek, které v našich končinách jen tak hned neuslyšíte. To jste mohli mimochodem posoudit na letošním ročníku festivalu Shotgun v Hrádku nad Nisou.

Čas 0:30 je určen pro DJe Deepdance z bookingu Techno.cz, který je druhým hlavním hostem večera. Ondra je znám svým nekompromisním podáním techna, ale v poslední době rád experimentuje s houpavými basovými linkami house music. Pokud máte rádi energičtější houseové tracky, u kterých si můžete naplno vychutnat taneční energii, tak je si jeho set rozhodně nenechte ujít.

Lineup uzavře ve 2:30 dvojice domácích DJů Sannyho a Stiflera, kteří budou pokračovat v houpavém rytmu a navíc okoření svůj set velkou dávkou funky housu, sexy vokálů a basových linek.

Konec je naplánován na 4. hodinu ranní z důvodu nařízení vedení vysokoškolských kolejí, takže přijďte raději dříve, ať si maximálně užijete hudební zážitek :) Vstupné na celou akci činí 50 Kč.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016