PARTYINFO

 

ROTATION

Datum konání:
22.12.2006 - pátek
Místo konání:
Tábor - Milenium
DJs:
Bon Finix, P@co, Marcos, Wega & Kim Pixa aka WeKi, Funk2Brothers
Popis:
vstup 100 czk po 23:00 130 czk
Line-up:
21:00 Funk2Brothers
22:45 Wega & Kim Pixa
00:30 P@co
02:15 MarcoS
04:00 Bon Finix
??:?? end
 
 
Rotation - nová klubovka v táborském Mileniu

Po akci Circulation, která proběhla v říjnu v táborském klubu Milénium, agentura UP Production představuje další souběžnou sérii akcí pod názvem Rotation. Narozdíl od její sesterské akce, která je zaměřena na progressive a trance, Rotation bude dunět v rytmu houseu. Těšit se můžete na rotující rytmy a melodie v podobě nejnovější house music, od happy-house přes maximálně živý pumpin’house, až po progressivnější styl okořeněný prvky electra .

Pozici residenta jsme nabídli Bon Finixovi, který na premiérové party Circulation dokázal jeho vystoupením, proč je považován za jednoho z nej-DJů v republice. Během posledního roku se představil na řadě významných festivalů a mega-akcí jako Transmission, Hradhouse, Mácháč a Combi:nations. S průměrem 3.5 vystoupení za týden se stal jedním z nejobsazovanějších DJů v Čechách.

Na první Rotation uvítáme dvojici, která patří mezi nejpopulárnějších DJe mezi pražskými clubbery, a kteří jsou nasazení jako rezidentní DJs pražského after klubu Studio 54, jednoznačně nejznámějšího a doposud nejvyhledávanějšího místa pro after party v Praze.

DJ a showman P@co je zárukou šílené zábavy. Svým originálním vystupováním obohaceným tanečními kreacemi ala P@co se stává velice vyhledávaným a party na které hraje je opravdu veselá a nezapomenutelná. Letos jste měli moznost slyšet ho na velkých festivalech jako Summer of Love nebo Mácháč.

Doplní ho energií sršící DJ Marcos, který před 5 lety stál u samotného zrodu Studia 54. A právě díky tomu se stal velice úspěšným prakticky "ze dne na den". Vystupoval po boku DJe JayDeeho a je častým hostem v prvotřídních klubech jako Roxy nebo Mecca. Mnohokrát byl hostem Marka Řeřichy v pořadu Dance Extravaganza na Evropě 2.

Dále vystoupí DJské duo Wega & Kim Pixa aka Weki, kteří hrají již čtvrtým rokem na pražském houseboatu U Bukanýra, kde baví návštěvníky s jejich zajímavou směsí electra s hip-hopem na svých úspěšných nocích La Pascos Dream. Nedávno jim vyšla debutová deska Closer to me, se kterou ukázali, že to umějí nejen za DJským pultem, ale že i tvoření hudby jim skvěle sedí.

Z místní scény se představí Dave Walla a Frank D, známí jako Funk2Brothers, kteří celou akci rozjedou.

Během prvni hodinky, tzv. "Happy Hour", máte možnost si ušetřit na vstupném a dostat i dárek. Mezi 21-22 hodinou zaplatíte za vstup pouhych 100 Kč, po 22 hodině 130 Kč. Pro prvních 50 návštěvníků bude připravený dárek CD Bon Finix – Combi:mix, tak rozhodně stojí za to dostat se na akci hned na začátek.

Rotation vám nabízí i možnost zatančit si z tzv. "pohledu DJské perspektivy", jinak řečeno ti z vás, co si zakoupí VIP vstupenku, budou mít volný přístup i na hlavní podium a budou tak mít jedinečnou příležitost zapařit si společně s DJi. K VIP vstupence za 400Kč dostanete láhev sektu.

Samozřejmě ani tentokrát nebudou chybět sexy go go tanečnice, videoprojekce a zcela jistě vás potěší i příznivé ceny na barech.


Více informací:
www.mileniumtabor.cz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016