PARTYINFO

 

FREE FLY - RED

Datum konání:
26.12.2006 - úterý
Místo konání:
Zlín - Velryba Music Bar
DJs:
Jerry, Marcus Cooper, Tommy Rogers, Hydrophonic, Kossi, Felix, Smoke
Popis:
start 21:00, vstup v červeném do 23:00 holky zdarma, kluci 50 czk, poté 70 czk, ostatní 99 czk
 
 
Zlínská party Free Fly bude tentokrát v červené
Již tradiční akce Free Fly proběhne 26. prosince ve zlínské Velrybě.
 

Už tradiční a oblíbená zlínská party Free Fly, která je Off-Air Cooperovskou aktivitou spojenou s pořadem Style Clubbing na Rádiu Zlín, je tu zase !

Stejně tak jako každé 2 měsíce se bude lítat v klubu Velryba ve Zlíně a tentokrát půjde o luxusní vánoční mejdan v červeném!

Červená barva k vánocům jaksi neodmyslitelně patří… snad proto, že si ji oblíká i ten fousatý pán co údajně nosí dárky pod stromeček… No a červenou si oblíkne dekorativně taky celý klub a hlavně ten kdo si dá červené oblečení (triko) i na sebe, získá výhody v podobě levnějšího vstupu, drinků zdarma a vánočního dárku od Kamikaze!

Hudební skvělou atmosféru budou garantovat jako hlavní prověření top dj dárečci.
Jerry ve speciálním dárkově sypaném house setu, Marcus Cooper s nadílkou cool electro soundu, Tommy Rogers bude rozdávat aktuální vocal house balíčky a rozjetý saně bude brzdit Hydrophonic! O bezva podporu se postarají prověření domácí koledníci Kossi, Smoke a Felix.

Mejdan to bude jistě zářivý a hlučný, protože nás čeká nadstandartní posílené osvětlení s light show a ozvučení po celém klubu, které nadělí a postará se o něj firma Power Dance.

Pro jistotu zmíníme tradiční speciality k této party pro včasně příchozí:
Pro princezny Free sekt na baru. Free dárečky, Free akční drinky za srandovní ceny. Free Dekorace od Irenky, Free Projekce od Lajdáka, Free 6x Sexy Go-Go i na barech, Free 200x CD mix! Free ovoce, Free speciální další překvapení… jako svůdné holky …a možná budeme i sněžit…

Takže na takové to domácí mejdlo je fakt garantována uvolněná lítací atmosféra, ostatně šak víme nééé…!? :o)

Vstupné:
Do 23h v červeném = holky zdarma / kluci za 50,-
Po 23h v červeném = 70,-
Jinak ostatní = 99,-

Vše uvidíte a uslyšíte v rámci pravidelných nocí Marcuse Coopera – Free Fly v klubu Velryba Zlín i v jeho rádiovém pořadu Style Clubbing na Rádiu Zlín.

Celá rádiová show je stylizovaná do podoby klubové taneční scény a celých 120 minut je našlapaná aktuální stylovou muzikou. Nechybí samozřejmě ani aktuální info, jelikož „Style Clubbing“ je díky Dj Marcusi Cooperovi přímo propojen s aktuálním klubovým děním.

Ostatně nalaď si ve zlínském kraji 91,7 FM (nebo 96,2 FM, 102,5 FM) a uslyšíš sám.
A nebo si klikni: www.radiozlin.cz
Taky piš na email: club@radiozlin.cz nebo pošli SMS ve tvaru na 721 838 858 (na úvod textovky napište club a za mezerou tvůj vzkaz).

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016