PARTYINFO

 

PLASTIQUE

Datum konání:
19.01.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Vectif, Tvyks, Lo-Fi-Fnk (mochi-mochi/swe)
Info:
http://www.radostfx.cz
 
 
Lo-Fi-Fnk na páteční Plastique v Radosti FX
Plastique je podle nás horký kandidát na klubovku roku a už tento pátek se můžete přesvědčit na vlastní kůži, proč se o této noci tolik mluví. Tentokrát si rezidenti Tvyks s Vectifem pozvali švédský projekt Lo-Fi-Fnk, který vám dnes v krátkosti představíme.
 

I kdyby snad v pátek mrzlo, až praštělo, můžeme vás ubezpečit, že v Praze najdete jedno místo, kde rychle rozmrznete. Je tady další díl populární electro-punk-rock-new wave-indie klubovky Plastique! Tentokrát Vám residenti Tvyks & Vectif nabídnou hosty, o kterých se v poslední době ve světě velmi mluví a média se v zájmu o ně mohou přetrhnout. Minulé léto, přesně to bylo 28. srpna 2006 jim vyšlo skvělé debutové album na labelu Moshi Moshi s názvem "Boy Life". Do Radosti FX zavítá švédský projekt Lo-Fi-Fnk!

Tahle partička je poslední dobou vidět snad všude. S úctou však musíme přiznat, že jejich album je skutečně fantastické a že na něco podobného jsme hodně dlouho čekali.

Lo-Fi-Fnk tvoří Leo Drougge a August Hellsing. Potkali se před 5 lety v Malmo ve Švédsku. Přes instrumentální soft house se nejprve posunuli k melodickému elektronickému popu, ze kterého postupně vykrystalizoval jejich současný sound, který balancuje na hraně Indie, popu, electra a house music, plný chytlavých melodií, skvělých beatů a chytrých textů. Svoje první EP vydali pod názvem Change Channel a dočkali se i jeho vydání v Anglii. V roce 2006 pak konečně vychází Boy Life na labelu Moshi Moshi a všechno směřuje k tomu, že Plastique mají našlápnuto k velké budoucnosti. V pátek 19.1. 2007 je můžete slyšet na první letošní Plastique. Nezmeškejte, budete se náramně bavit. První vystoupení Lo-Fi-Fnk v České Republice a vy můžete být u toho.

www.plastique.cz
www.lo-fi-fnk.com/


 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016