PARTYINFO

 

BRUNO FERRARI / MIDI LIDI IN CONCERT

Datum konání:
26.01.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Tvyks (plastique), Airto (electra)
Live:
Bruno Ferrari (brunoferrari.cz), Midi Lidi (myspace.com/midilidi)
Info:
http://www.radostfx.cz
Popis:
start 22:00, vstup do 23:00 holky zdarma
 
 
Bruno Ferrari a Midi Lidi vystoupí v Radosti FX
 
 
26. ledna 2007 bude pražský klub Radost FX hostitelem pro mistra jménem BRUNO FERRARI
a jeho novou koncertní show nabitou styly Dirty Disco – Electro Punk – New Wave – Electro rock’n’roll – Electro Chanson – Vampire Boogie.

Očekávejte show plnou vznešené chlípnosti, dekadence, nekonečného vzrušení, lesku, mystiky, nenasytnosti a naprosté přirozenosti. Vystoupí se svým orchestrem a nestoudně ladnými tanečnicemi. Vše doprovázené světelnou show a magickou projekci, při které muži rudnou a dívky pláčou.


MIDI LIDI (CZ) www.unarclub.cz / www.myspace.com/midilidi

Petr Marek (programing, synth, vocal), Markéta Lisá (programing, synth, vocal), Prokop Holoubek (drumpads, synth, klarinet, guitar, vocal) / Filip Cenek, VJ Kolouch - video

Objev roku 2006! „Audio-video-láska. Čekání na robota“ - podobnými hesly a oldskool zvuky si vysloužili přezdívku „český Kraftwerk“, skutečnost je však mnohem šťavnatější….

Tříčlenný elektronický projekt kolem filmaře Petra Marka (ex Muzikant Králíček, Kakaduo, Dr. Kombajn zábavy atd.), hudebního gigola Prokopa Holoubka (ex Triglav, Lynx-Lynx, Dr. Kombajn zábavy) a obchodnice se zlatem Markéty Lisé, vznikl na základech emo/elektrogothic kapely Krásný stěhovák Gerard a Sexuální nábytek, jehož jsou všichni tři členy. Fungují teprve od dubna 2006, za tak krátkou dobu však odehráli velké množství koncertů v ČR a na Slovensku.

Stylově se kapela pohybuje na hranách elektro/experimental/IDM a to ve velmi tanečním a energickém mixu. Hudba je doprovázena odsekávaným sborovým zpěvem originálních českých textů, které se zdánlivě do elektronické hudby nehodí a dodávají tím hudbě trochu „bizzar“ punc. Právě toto spojení (elektronická hudba vs. české „neklišovité“ texty) však kapele pomohlo najít rychle velké množství fanoušků a poměrně nečekanou hranost písní v rádiích (Rádio 1 a Rádio Student).

S kapelou vystupuje také VJ, který „realtime“ obrazově významně doplňuje vystoupení – oba VJs – Filip Cenek a VJ Kolouch (Anymade.org), kteří s kapelou vystupují, patří mezi etablované české vizuální umělce.

Kapela se v roce 2006 již představila mj. na festivalech Sperm Soiré, Veveří 2006, NEW NEW! 2006, Festiválek Slavičín, Narozeniny Rádia Student, a další.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016