PARTYINFO

 

FREE MONDAYS IN NIGHTPHUNK

Datum konání:
15.01.2007 - pondělí
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Tvyks, Lucas Hulan (roxy), Fatty M
chillout 2K (shadowbox.cz), Sweg (shadowbox.cz)
Live:
Laura & Rodent (laurarodent.com)
Popis:
start 20:00, vstup zdarma
 
 
Laura a Rodent na Free Mondays in Nightphunk v Roxy

V pondělí 15. 1. proběhne v pražském klubu Roxy Free Mondays in Nightphunk. Vystoupí zde kapela Rodent & Laura se svým neobvyklým hudebním koktejlem plným electra, EBM, IDM, punku a ambientu. Rodentovu, místy syrovou, elektronickou mašinerii pasuje výrazný vokál Laury. Rodent s Laurou vezmou posluchače na výlet do krajů temné, chvílemi poněkud drsné, ale velmi zajímavé elektroniky. Kapela nedávno vydala debutové album Crush Body. S Rodentem & Laurou vystoupí spřízněný projekt Red Riding Breeches a klavírista Jan Černíček.
    
V pondělní večer vám bude hrát také DJ Tvyks, který patří mezi nejoriginálnější české  DJs. Do svých setů přidává vibrace ze všech odrůd stylově rozmanité elektronické hudby (acid house, dirty house, disco punk, electro, electroclash, electrohouse, hardrock, house, new wave, punk, rave a rockhouse).
    
Dalším DJem, na kterého se můžete těšit je DJ Lucas Hulan, který se pohybuje na české taneční scéně již od roku 1996. Za tu dobu se nemalým dílem zasloužil o rozvoj české  taneční scény. Dlouhou dobu spolupracoval se zpěvačkou Charie One (Ohm Square, Wubble-U, uk), která ho doprovázela svým zpěvem a se kterou by rád do budoucna zprodukoval nějaký track. Večer zahrají také DJ Fatty M., 2K + Sweg. Tento elektronický večírek startuje ve 20h. a vstup je zdarma. Rozhodně si ho nenechte ujít!

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016