PARTYINFO

 

4 DIMENSIONS

Datum konání:
26.01.2007 - pátek
Místo konání:
Olomouc - Envelopa Dance Hall
DJs:
DnB stage: Baron (renegade hardware, uk), Katcha, Suki, Paolo Mercy, Crackenn, Shede
house stage: Smashing Raver, Jorgito, Disharmonic
Info:
http://www.ytp.cz
lobotech@seznam.cz
Popis:
start 20:00, vstup 150 czk
 
 
Drumandbassový Baron poprvé v Čechách!

Pan Cé spolu s YT promotion uvádějí pokračování drumandbassového večírku 3-Dimensions a to tentokrát rozšířeného o další dimenzi. Tato párty se ovšem neuskuteční na obvyklém místě v prostějovském Apollu13, ale v největším olomouckém klubu Envelopa Dance Hall. 26. leden se tak snad stane svátkem pro všechny příznivce zlámaných beatu nejen v Olomouci a okolí. Jako hlavní tahoun večera se zde představí a poprvé v ČR vystoupí výrazná osobnost anglické scény, producent a dj Baron. Tento angličan se věnuje hraní už více jak deset let a spolupracoval již s takovými jmény jako například Pendulum, Fresh nebo Total Science. Rozhodně se však nedá říci, že by zůstal v jejich stínu. Na jeho kontě je spousta vydaných desek, jež jsou českým uším dobře známé.

Spolu s ním budete mít možnost si v olomoucké Envelopě poslechnout také špičku mezi českými djs - Katchu a skvělého dj a promotéra Sukiho. Celý line-up pak doplňují YTP DJs a to konkrétně Paolo Mercy, Shede a Crackenn, kteří se rozhodně nechystají zůstat v pozadí hvězd.

Pro všechny příznivce house music bude připravena druhá stage v podání djů Smashing Raver, Jorgito a Disharmonic. Těšit se můžete také na 6 barů a kvalitní zvuk, který zajistí Elecktroshock Sound System. Pro všechny, kterým nebude stačit čtvrtá dimenze je připravena warm up party v prostějovském Apollu13 (13. 1. 2007) a afterparty v Metro chillout klubu.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016