PARTYINFO

 

PERFECT BALANCE

Datum konání:
20.01.2007 - sobota
Místo konání:
Praha - Duplex
DJs:
Skala, Marcus Cooper (marcuscooper.com), Dr.Gonzo (odd.lu, lux)
Popis:
start 22:00
 
 
Perfect Balance tour má zastávku i v Duplexu

Startuje se první Tour Marcuse Coopera s jeho Perfect Balance, která má zastávky jak v Čechách tak na Slovensku! Spolu s ním bude čtyři dny po sobě vystupovat speciální host  DJ Dr. Gonzo z Lucemburska, který sí ho pozval. Tento DJ se již v Čechách několikrát představil a vždy s obrovským úspěchem u českého publika, naposledy v létě na festivalu Mácháč 2006!

DR.Gonzo - bio
Díky osmnáctileté praxi se dokonale zorientoval ve všech stylech, proto je nejen své rodné zemi považován za jednoho z nejpopulárnějších Dje.! Kromě hraní však také vlastní klub Zero a prestižní booking agenturu ODD.

Kromě těchto úspěchů se stal residentem legendárních lucemburských akcí s názvem Flying Dutchman! Hrál po boku takových DJských jmen jako jsou: Felix da Housecat, Moguai, Paul van Dyk, Woody, Redhead, Luke Slater, Michael Burian, dj Rush, Pet Duo, Boris Dlugosch, Jay Denham, Roland Casper, Autotune, Lucaso & Uwa, Melanie di Tria, Pete Tong, Etienne de Crecy & Alex Gopher, Sandy Rivera, Martin Eyerer.

Na svých cestách navštívil a hrál v takových klubech jako jsou: Sixx PM (Dortmund), Duplex Club (Praha), Pulp Club (Lux), Sky Club (Berlin), Synchron Club (Dortmund), Capitol (Luedenscheid), Suppkultur (Koblenz), Exil (Koblenz), N-Joy (Arlon)
 
Představil se také na festivalech: E-Lake 1996-2005 (Lux), Techno Tunes 2003 (Czech Republic), Bayday 2004/2005/2006 - Czech Republic, Máchač 2006 Czech Republic, Garden of Eden (Lux), Ruhr in Love 2003-2006 (Germany), MTV idance  06 (Lux), Rhein in Flammen 2006 (Koblenz), Electric City 06 (Koblenz) atd...

www.myspace.com/odd_drgonzo
www.odd.lu

Marcus Cooper - bio
Prvním jeho úspěchem bylo v roce 2004, kdy se stal oficiálním djem stimulačního nápoje „Speed 8“!
V květnu 2005 navíc začíná spolupracovat s oděvní značkou GAS, která ho obléká.

Stále příjemně překvapjue svými “inteligentními progressive sety”, jež se staly zárukou kvality a originality a právem patří mezi vrcholné Dje.

Každý měsíc pravidelně vystupuje v řadě klubů po celé České i Slovenské republice. Mezi nimi figurují například: Duplex Praha, Duplex Most, Studio 54 Praha, Perpetum Brno, Velryba Zlín, Ministry Zvolen..ale i jiné.

Mezi jeho residentury patří hraní na parties s názvem Perfect Balance. Nejdříve tuto akci představil v pražském afterpartyklubu Studiu54 (2005-2006). Tuto svou residentní noc od roku 2006 také představuje v mosteckém klubu Duplex a slovenském populárním klubu Ministry Zvolen. Další nocí je Free Fly ve zlínském klubu Velryba Music .
                                             
Kromě Djingu se každý pátek mezi 20:00 – 22:00h si posluchači mohou naladit jeho pořad StyleClubbing!, vysílaný na jednom z nejposlouchanějších rádií zlínského kraje Radio Zlín.

www.marcuscooper.com/
www.myspace.com/djmarcuscooper                                                                                   


Perfect Balance cz/sk Tour 
18.1. – Perpetuum Brno
19.1. – Ministry Zvolen /SK/
20.1. – Duplex Praha
21.1. – Studio 54 Praha

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016