PARTYINFO

 

FOR THE LOVE OF THEATRE

Datum konání:
29.12.2006 - pátek
Místo konání:
Praha - Adagio restaurant - cocktail - lounge
DJs:
Tripmain, Bon Finix
Popis:
start 20:00
 
 
Bon Finix a Tripmain v pátek v Adagiu

Máme pro vás otázku: "Čím se zabývají během vánočních dnů krásní lidé, milující krásné lidi a krásnou hudbu?" Myslíme, že nedělají nic zvláštního!
Chceme vás dát dohromady ve sváteční a divadelní atmosféře Adagia, protože jedině budete mít o čem hovořit a na co se dívat.

Speciálně na Vánoce budete přijemně překvapeni průběhem celého představení, protože jak víte za 1. dějstvím vždy následuje dějství 2. Změnili jsme dekorace a chystáme se vás oslnit. Pouze jedna věc zůstala beze změn-je to nádherná hra plná hlavních herců. Celý večer budou podbarvovat hudbou naši skvělí Dj Bon Finix a Dj Tripmain-Mecca resident, připraveni podřídit se vaší náladě a pozvolna změňit tón naší párty od vláčného relaxu po bezuzdný odvaz.

Sushi bar, kde pro vás budou pracovat jedni z nejlepších mistrů sushi bude v provozu po celou noc. Party startuje v 22:00 a potrvá do 3 hodin do rána.Vstup na party je 100,-Kč (kluci), dívky do půlnoci vstup zdarma. Jinak nezapomeňte sledovat týden před akcí letáky a pozvánky v modních obchodech a v módních místech po celém městě.
       

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016