PARTYINFO

 

JACKIN'

Datum konání:
19.01.2007 - pátek
Místo konání:
Brno - Perpetuum
DJs:
Arco, Sense (vivacity.cz), Kel Quandrant
Popis:
vstup 30 czk
 
 
Kel Quadrant a Sense na party Jackin' v Perpetuu

Tento pátek 19. 1. proběhne v klubu Perpetuum další díl večírku Jackin’. Tuto houseovou párty připravuje mladý talentovaný resident DJ Arco, který si tentokrát dokonce připravil pro prvních 30 návštěvníků svoje mixované CD.

Jeho styl hudební produkce je charakterizován jako propracovaná struktura funky a jackin house rytmů s odkazem na legendární sdružení Family Circle, působícího před lety na brněnské scéně. Hlavní guru pro Arca je bezesporu mistr Vik, jenž ho postupně zasvětil do tajů zdejšího klubové života, především v Perpetuu. Tam měl možnost už předvést mnohokrát, že právem patří mezi respektované a nadané DJe. Ovšem nezůstává pouze u gramců, ale věnuje se též vlastní produkci velmi kvalitní muziky.
http://www.myspace.com/arcodj

Kel Quadrant
Zástupce anglické oldskool house crew a člen známého Quadrant sound systému fungujícího na našem území už dlouhou řadu let. Pro Kela je typický jeho smysl pro rytmus a velmi melodické funky tracky, které stejně dobře fungují na free open air festivalu typu Czechtek, nebo v prostorách příjemných klubů Radost FX, Cross, Mecca, Roxy, houseboat U Bukanýra a podobně. Většina příznivců deep house v Čechách velmi dobře Kela zná pro jeho nezaměnitelný hudební styl. Již několik let produkuje Kel dost kvalitní hudební materiál vycházející třeba u amerického labelu Stupendous. Donedávna spolupracoval s dvojicí producentů Afrodrops a v současnosti nastoupil vlastní uměleckou dráhu, která mu přináší uznání nejen mnoha svých kolegů.
http://www.myspace.com/kelquadrant

Sense
Deep s funky a disco příchutí, westcoast house z pobřeží Californie, disco se samply ze 70 let, vokály, funky techhouse... hlavně když je veselo a lidi to baví. Tak sám sebe vidí hradecký expert tanečních rytmů Sense, pro kterého není problém úspěšně provázat zajímavé intelektuální skladby s občasným výletem k chytlavým hitovkám, vždy dobře pasujícím do rozjeté nálady mejdanů nejen v rodném Hradci Králové. Tam je jeho nejpevnější základna v klubu Event, kde úspěšně provozuje vlastní populární noc Boca Chica, na která se vystřídala už pěkná řádka domácích i zahraničních DJs viz. Afrodrops - Kel Quadrant a Pat Heart, Martin Haberland, David Bowles, Lumiere, Maroš Glaubic, Rai, Fun, Loutka, PC, Josef Sedloň, Tvyks, Lucas, Baloo, Andrea Fiorino, Javas, Sean Porn a Comfy Rob, Sanny, Stifler, atd... Zkušeností má Sense rozhodně dost s pravidelným dávkováním dobré nálady mezi nadšené návštěvníky jeho rezidentních akcí.
http://www.myspace.com/sense75

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016